Închide meniul

Războiul dintre Rusia și Ucraina l-a băgat în sperieți pe Ilie Năstase: ”Mi-e frică tare!” Îngrijorarea fostului lider ATP, care este general al Armatei Române: ”Nu avem noi putere să ne punem cu rușii!”

Reclamă

Publicat: 11 martie 2022, 10:39

Războiul dintre Rusia și Ucraina l-a băgat în sperieți pe Ilie Năstase: ”Mi-e frică tare!” Îngrijorarea fostului lider ATP, care este general al Armatei Române: ”Nu avem noi putere să ne punem cu rușii!”

Ilie Năstase este fostul lider ATP

Ilie Năstase este fostul lider ATP / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Războiul dintre Rusia și Ucraina l-a băgat în sperieți pe Ilie Năstase

În vârstă de 75 de ani, Năstase este general-maior în rezervă al Armatei Române. Fostul mare jucător de tenis se teme că și țara noastră ar putea avea de suferit din cauza lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt general, dar nu avem putere. Mie mi-e frică, nu știu de ce, dar nu avem noi să ne punem cu rușii. Ce să facem cu 120 de soldați americani? Mi-e frică tare, că nu suntem pregătiți. Nu avem armată, nu avem nimic, a spus Ilie Năstase, potrivit stirileprotv.ro.

”Nasty” este alături de Ucraina și a ajutat refugiații care trec granița în România. Fostul lider ATP a cazat 10 ucraineni în apartamentul său de la Mamaia.

”Eu am luat 5 copii și 5 femei acasă, aici la Constanța. Sunt disperați. Copilași de 4 luni, oamenii nu au treabă, politicienii sunt de vină”, a mai declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase, extrem de îngrijorat după ce Rusia a invadat Ucraina

Ilie Năstase a avut o primă reacție după ce Rusia a declanșat războiul din Ucraina. Fostul lider ATP a dezvăluit că este extrem de îngrijorat de ceea ce ar putea urma.

Reclamă

Ilie Năstase a condamnat ceea ce se întâmplă acum în Ucraina. Se uită cu frică spre Republica Moldova, dar evită să se gândească la cel mai negru scenariu pentru România.

„Nu mă bag eu în politică. Dar e urât ce se întâmplă. Nu știu, se poate să se extindă și la noi. Cred că mai degrabă în Republica Moldova, în condițiile în care țara noastră este în NATO„, a declarat Ilie Năstase pentru fanatik.ro.

Ioana Năstase, gest uriaş în plin război în Ucraina

Ioana, soţia lui Ilie Năstase, a făcut un gest uriaş, în timpul războiului din Ucraina. Aceasta a cazat 11 refugiaţi în apartamentul ei şi al fiului ei. În total, aproximativ 260.000 de ucraineni au ajuns în România, în perioada 24 februarie – 7 martie.

Reclamă 4 / 0/3

Iniţial, în apartamentul din Constanţa, Ioana Năstase a primit 8 refugiaţi. Ea s-a trezit apoi la uşă cu alte două femei şi cu un bebeluş. Ultimele au fost îndreptate spre apatamentul fiului soţiei lui Nasty.

„Ce am văzut în vamă acolo, nu am reușit nici acum să uit. Bieții oameni vin asemenea vitelor, cu Bacul, în încercarea de a scăpa de război. Eram pregătită să am grijă de unul, doi sau trei ucraineni, dar când mi s-a telefonat și mi s-a spus că voi avea parte de opt persoane, mi s-au cam înmuiat picioarele. Însă am mers hotărâtă după ei. Apartamentul meu din Constanța are trei camere și am făcut un calcul că vor încăpea, într-un fel sau altul.

Nu mai știam ce să fac! Nu vroiam să renunț la ultimele, dar nici nu aveau toți loc în acel apartament. L-am sunat pe fiul meu, care m-a trimis direct la el acasă. Așa se face că ultimele două tinere și bebelușul sunt cazate acasă, la băiatul meu. Aș vrea să vă spun că nu regret niciun moment gestul. Și dacă ar fi trebuit să-mi vând câte ceva, ca să am grijă de ele, aș fi făcut asta, a spus Ioana, citată de Impact.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și