Închide meniul

Reacţia lui Gabi Torje, după ce a fost audiat la DIICOT! Ce a spus fotbalistul despre dosarul în care mai mulţi interlopi şi cămătari au fost reţinuţi

Reclamă

Publicat: 27 octombrie 2022, 16:33

Reacţia lui Gabi Torje, după ce a fost audiat la DIICOT! Ce a spus fotbalistul despre dosarul în care mai mulţi interlopi şi cămătari au fost reţinuţi

Gabi Torje a fost audiat la DIICOT

Profimedia

Gabi Torje, fotbalistul de la Farul Constanţa, a ajuns la DIICOT pentru a fi audiat, în ziua în care s-au făcut 17 percheziţii domiciare în Bucureşti şi Ilfov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cinci persoane au fost reţinute, iar alte trei au fost plasate sub control judiciar pentru camătă, în urma a 17 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, Până acum au fost identificate 50 de persoane vătămate, anunţă DIICOT.

Conform celor de la gândul.ro, una dintre victime ar fi fost Gabi Torje, fotbalistul de la Farul. Acesta a recunoscut că a fost audiat de procurorii DIICOT, însă a negat că ar fi fost vorba despre acest dosar.

Reacţia lui Gabi Torje, după ce a fost audiat la DIICOT

Am fost într-adevăr la DIICOT, dar cu o altă problemă”, a fost reacţia lui Gabi Torje pentru prosport.ro. Conform sursei citate, Gabi Torje s-ar fi împrietenit cu patronul unei săli de sport pe care o frecventa. Omul de afaceri ar fi fost mâna dreată a interlopului Sile Pietroi. Aceştia ar fi împrumutat mai multe persoane cu sume de bani, printre care şi Gabi Torje. Acesta ar fi fost nevoit să dea înapoi dublu înapoi.

Comunicatul DIICOT despre dosarul cămătarilor

”La data de 26 octombrie a.c., poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracţională a mai multor persoane, bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat şi camătă. Din cercetări a reieşit că, începând cu luna februarie a anului 2022, în municipiul Bucureşti ar fi fost constituit un grup infracţional organizat, care ar fi acţionat, în mod coordonat, în scopul săvârşirii infracţiunii de camătă”, transmite DIICOT, conform news.ro.

Reclamă

În vederea realizării acestui scop, membrii grupului infracţional organizat ar fi acordat,fără a fi autorizaţi în condiţiile legii, împrumuturi cu dobânzi semnificative, fiind identificate peste 50 de persoane vătămate.

Liderii grupului ar fi coordonat activitatea infracţională, identificând persoanele care doreau să obţină împrumuturi şi oferind indicaţii membrilor grupului infracţional organizat, cu privire la activităţile pe care trebuie să le desfăşoare.
De asemenea,  aceştia ar fi acordat, personal sau prin intermediul membrilor grupului infracţional, sume de bani cu împrumut către diferite persoane, sume pentru care ar fi perceput dobândă. În urma celor 17 percheziţii domiciliare din 26 octombrie, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, au fost descoperite şi ridicate, de la persoanele bănuite, un număr important de documente care prezintă interes pentru cauză, precum şi sume de bani în lei şi valută.
Astfel, la data de 26 octombrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a 5 persoane bănuite şi măsura controlului judiciar faţă de 3 persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi camătă.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi Criminalistic din cadrul D.I.I.C.O.T. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor serviciilor de combatere a criminalităţii organizate Buzău, Dâmboviţa, Ilfov şi Giurgiu, precum şi al jandarmilor Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și