Închide meniul

Reacţia lui Gică Hagi după ce Dănuţ Lupu a ajuns la închisoare! Mesajul „Regelui” pentru fostul fotbalist care l-a făcut „praf”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 octombrie 2023, 16:25

Reacţia lui Gică Hagi după ce Dănuţ Lupu a ajuns la închisoare! Mesajul „Regelui pentru fostul fotbalist care l-a făcut „praf

Reacţia lui Gică Hagi după ce Dănuţ Lupu a ajuns la închisoare!

Dănuţ Lupu şi Gică Hagi / colaj Hepta

Gică Hagi a reacţionat după ce Dănuţ Lupu a ajuns la închisoare. „Regele” a transmis un mesaj superb, de susţinere a lui Dănuţ Lupu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În apariţiile sale în presă, Dănuţ Lupu a fost acid la adresa lui Gică Hagi.

Reacţia lui Gică Hagi după ce Dănuţ Lupu a ajuns la închisoare!

200%, deci 200% (n.r.: îi pare rău). E un fost coleg de-al meu, cu care am stat împreună. Îmi pare nespus de rău că i s-a întâmplat lucrul ăsta.

Trece printr-o perioadă pe care nimeni nu o dorește. Nimeni! E ultimul lucru la care se gândește fiecare: ‘Aoleu, să nu ajung acolo’.

Îmi pare foarte rău. Sper să treacă peste lucrul ăsta foarte rapid. Să vină, să fie liber, să iasă și să fie cu noi. Nu, niciodată (n.r.: nu a avut ceva cu Dănuţ Lupu). Ce să am? Am fost colegi, am jucat, am fost câteodată rivali. Pur și simplu, din punctul meu de vedere, nu am avut nimic, niciodată. Respect total, o zic fără nicio problemă. Am spus că nu mă supăr pe niciun coleg de-al meu.

Reclamă

Fiecare e liber să zică, nu înseamnă că e și adevărat. Fiecare poate să zică lucruri, fiecare poate să comenteze în felul lui, fiecare e liber. Eu n-am cum să mă supăr niciodată pe un fost coleg.

Îi doresc să treacă foarte repede și să aibă puterea să treacă peste. Să fie liber și să muncească pentru fotbal, să facă lucruri pentru fotbal”, a spus Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Dănuţ Lupu susţinea că Gică Hagi făcea selecţiile la naţională!

Dănuţ Lupu a susţinut că Gică Hagi făcea selecţiile la naţională şi că din această cauză el a fost convocat doar de 14 ori la echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul cu Franţa (n.r.: în 1995) eu am fost chemat când nu venea Gică, când era lovit sau când era accidentat. Echipa naţională o făceau alţii, nu Iordănescu… şi convocările. Sunt mulţi jucători care meritau să joace la echipa naţională şi, din cauza unor jucători şi răutăţii între ei, n-au jucat.

La meciul cu Franţa, din ’95, ştiţi foarte bine, şedinţele de meci se fac la Săftica, înainte de meci se face echipa… La Săftica, titular… Am ajuns la stadion, rezervă…

Am făcut şedinţa tehnică la Săftica… Ajung la stadion, ajung în vestiar, intru la vestiar şi-mi spune (n.r.: Anghel Iordănescu): ‘Vezi că nu mai joci’.

Mi-am luat geanta, am plecat, la insistenţele lui nea Mircea, m-am întors. Şi m-am întors că m-a rugat nea Mircea să mă întorc. La pauză, ‘dă-i drumul la încălzire!’.

N-am vrut să mă încălzesc. ‘Nu intru, mă, mă bagi pe mine să scot acum castanele din foc?’ Era 2-0 pentru Franţa, s-a terminat 3-1.

Am intrat la pauză, am jucat 45 de minute, scor 1-1 (n.r.: scorul din repriza a doua). Ce poţi să-mi reproşezi mie? Din vina mea s-a pierdut meciul. S-a luat după meci de mine că… şi am avut un incident în vestiar şi de atunci nici nu m-a mai chemat.

(n.r.: Cu domnul Iordănescu ai avut incidentul?) Şi cu Gică… Păi te iei de mine, spui că eu sunt vinovat că ne-a bătut Franţa şi eu am intrat la 2-0 pentru Franţa? Cum vine asta? Poate şi datorită faptului că eu am fost mai tare în gură de când eram mic”, declara Dănuţ Lupu pentru sursa citată.

Reclamă

Dănuţ Lupu a fost ridicat de poliţie direct de la aeroport! Imagini incredibile cu fostul internaţional

Dănuţ Lupu a fost ridicat de poliţie direct de pe aeroport. Fostul internaţional a fost dus la Penitenciarul Rahova, acolo unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Dănuţ Lupu a fost condamnat la şapte luni şi zece zile de închisoare, ca urmare a faptului că a fost prins conducând fără permis. Fostul internaţional va sta după gratii în jur de trei luni, după cum chiar el a anunţat.

Dănuţ Lupu a primit vestea că va fi trimis după gratii din Dubai, acolo unde se afla cu soţia la tratament. Acesta a revenit în ţară duminică şi direct de la aeroport a fost dus de poliţişti la penitenciar.

Fostul internaţional a aterizat în jurul orei 14:40 şi a fost preluat de poliţişti aproximativ o oră mai târziu. A fost imediat urcat în maşina de poliţie şi dus la Penitenciarul Rahova.

Înainte de a ajunge în ţară, Dănuţ Lupu a oferit şi câteva declaraţii. A transmis un mesaj şi pentru familia sa, înainte să fie arestat.

„Sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”

„Voi ajunge astăzi în România să mă predau așa cum am promis zilele trecute. Vin din Dubai, acolo unde am fost cu soția mea. Voi ateriza astăzi în România. Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal, astfel încât toată lumea să-și facă datoria.

Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau azi pentru că azi erau biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarații și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, declara Dănuț Lupu, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și