Închide meniul

Reacția lui Gică Hagi după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Adrian Mutu, mesaj clar: „Atât pot să zic!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2022, 23:30

Reacția lui Gică Hagi după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Adrian Mutu, mesaj clar: „Atât pot să zic!

Simona Halep

Simona Halep, într-un meci / Profimedia

Gică Hagi și Adi Mutu au oferit prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Și Alex Ioniță a avut un mesaj pentru jucătoarea noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a aflat abia după meciul Rapid – Farul că Simona Halep a picat testul anti-doping.

Gică Hagi și Adi Mutu, prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

„Eu am avut meci, mă scuzaţi, nu ştiu despre ce e vorba. Nu am informaţii, nu ştiu, nu e teritoriul meu”, a spus Gică Hagi, conform digisport.ro.

Adi Mutu a avut un mesaj scurt pentru Simo. „Briliantul” regretă momentele grele prin care trece Halep.

„Ce pot să spun e că îmi pare rău, nimic mai mult!”, a spus și Adi Mutu.

Reclamă

Alex Ioniță, sfat pentru Simona Halep

Mijlocașul Rapidului a trecut la rândul său printr-o suspendare din cauza dopajului. Alex Ioniță speră ca Simona Halep să treacă rapid peste momentele grele.

„Este foarte dificil. Eu, doar asta am știut, fotbal. Dintr-o dată am fost suspendat. Cred că îi este greu, știu prin ce am trecut eu. Sper să se rezolve. Pe mine m-a făcut să gândesc altfel, să fiu mult mai motivat și să am mult mai multă încredere în mine”, a spus Alex Ioniță.

Simona Halep riscă o suspendare uriașă după ce a fost prinsă dopată

AS.com notează că Roxadustat, substanța cu care a fost depistată Simona Halep, e printre substanțele care atrag cele mai mari pedepse. Sportiva din România poate fi suspendată din tenis până la patru ani!

Reclamă 4 / 0/3

Jucătoarea noastră a fost informată că a picat testul anti-doping pe 7 octombrie. I-au fost recoltate două probe. În primul eșantion a fost depistat roxadustat.

Simona Halep și-a exercitat dreptul de a solicita analizarea probei B, ceea ce a confirmat constatarea din proba A. Cât timp este suspendata, Simona nu este eligibilă să concureze sau să participe la niciun turneu sau meci de tenis.

Simona Halep a fost testată la US Open 2022. Grand Slam-ul american s-a desfășurat în perioada 29 august – 11 septembrie. Halep a fost eliminată în primul tur de Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Recomandări
  • Reacția lui Gică Hagi după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj
  • Adrian Mutu, mesaj clar

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și