Închide meniul

Reacţia văduvei bărbatului ucis de Mario Iorgulescu în teribilul accident, după decizia Tribunalului Bucureşti. Fiul lui Gino Iorgulescu a primit 15 ani şi 8 luni de închisoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2023, 15:51

Reacţia văduvei bărbatului ucis de Mario Iorgulescu în teribilul accident, după decizia Tribunalului Bucureşti. Fiul lui Gino Iorgulescu a primit 15 ani şi 8 luni de închisoare

Avocatul lui Mario Iorgulescu, reacţie categorică după condamnarea de 13 ani şi 8 luni!

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în 2019 / Colaj Facebook/Observator

Reacţia văduvei bărbatului ucis de Mario Iorgulescu, la aflarea veştii că fiul lui Gino Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Patricia Mincă a oferit primele declaraţii după decizia luată de instanţă la mai bine de trei ani de la teribilul accident auto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna septembrie a anului 2019, bolidul condus de Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism. În urma impactului, Daniel Vicol a murit pe loc. Tânărul de 24 de ani şi-a pierdut viaţa şi a lăsat în urmă doi copii.

Cum a reacţionat văduva bărbatului ucis de Mario Iorgulescu la aflarea sentinţei

Decizia luată în proces nu este definitivă. Dacă avocaţii lui Mario Iorgulescu vor face contestaţie, cazul se va judeca la Curtea de Apel Bucureşti

Am văzut decizia instanței. Ce pot să spun? Felicitări instanței, felicitări judecătoarei. Nu pot să spun altceva, sincer, dacă judecătoarea a considerat că așa merită, eu zic că e ok.

Eu sunt convinsă că va face închisoare. Știu că e în Italia. Dar toți suntem judecați, iar el trebuie să plătească pentru ce a făcut. Deci, nu are cum să scape fără închisoare. Despre daunele morale nu pot și nu vreau să comentez. A rămas la decizia instanței, iar eu pot să spun doar felicitări”, a declarat Patricia Mincă pentru fanatik.ro.

Reclamă

Din informaţiile anchetatorilor, Mario Iorgulescu vorbea la telefon cu câteva secunde înainte de impact. Venea de la o petrecere de lângă Bucureşti şi se îndrepta cu un bolid de 700 de cai putere, spre fosta lui iubită. O altă martoră a încercat să intervină.

122 de secunde a durat discutia dintre Mario Iorgulescu şi fosta lui iubită, timp în care gonea cchiar şi cu 143 de kilometri pe oră. Din momentul in care convorbirea s-a oprit în aproape cinci secunde a avut loc impactul. În urma testelor, fiul lui Gino Iorgulescu ar fi avut o alcoolemie de 1.96 g/l şi ar fi fost sub influenţa cocainei.

Dosar nr. 20691/3/2020. Pe scurt, condamnare la 15 ani și 8 luni închisoare cu executare, câte 100.000 euro și 50.000 lei pentru doua dintre părțile civile. Soluția nu este definitivă„, este motivarea instanţei.

Reclamă 4 / 0/3

În urma tragediei, fiul lui Gino Iorgulescu a plecat în Italia, acolo unde în prezent este internat într-o clinică de psihiatrie. Nu a putut fi extrădat. Curtea de Apel din Milano a respins cererea, în mai 2022.

Mario Iorgulescu a rupt tăcerea

Mario Iorgulescu a rupt tăcerea la peste trei ani de la cumplitul accident de circulaţie pe care l-a provocat şi în urma căruia un bărbat a murit. Fiul lui Gino Iorgulescu a oferit detalii cutremurătoare despre viaţa pe care o duce la clinica din Italia unde este internat.

Am plâns un an și jumătate, în fiecare zi, în hohote. Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Mi se pune pata pe câte cineva, m-am și bătut pe aici, nu sunt deloc în toane bune. Am nevoie de îngrijiri medicale permanente, dar nu am inventat boala așa cum cred procurorii. Preferam să vin să îmi fac pedeapsa, dar trebuie să mă vindec.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine.

Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni”, a spus Iorgulescu pentru Fanatik.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și