Închide meniul

Record de audienţă pentru finala Chefi la cuţite şi un anunţ de ultimă oră!

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2023, 9:33 / Actualizat: 29 iunie 2023, 20:27

Record de audienţă pentru finala Chefi la cuţite şi un anunţ de ultimă oră!

Record de audienţă pentru finala Chefi la cuţite

Record de audienţă pentru finala Chefi la cuţite

  • Record de audienţă pentru finala Chefi la cuţite
  • Naţionala României, lider de audienţă când joacă la Antena 1
  • Azi începe cel mai fierbinte show de vară: Insula Iubirii
  • Sezonul finalelor continuă cu finala Te cunosc de undeva!, sâmbătă
  • Selly, angajat pentru o zi la Observator Antena 1
  • AntenaPLAY: conţinut exclusiv cu concurenţii Chefi la cuţite şi Insula Iubirii
  • Digital: Intact Media Grup, liderul editorilor din SATI
  • Sezonul 11 Chefi la cuţite s-a încheiat cu record de audienţă
  • Nina Hariton este câștigătoarea sezonului 11!

Record de audienţă pentru finala Chefi la cuţite

Emoții și multă adrenalină în Marea Finală a sezonului 11 Chefi la cuțite. Nina Hariton, concurenta lui Chef Sorin Bontea, a câștigat marele trofeu și premiul de 30.000 de euro. Este a șasea victorie în 11 sezoane pentru Sorin Bontea, într-o finală memorabilă, care a înregistrat un record de audiență pentru acest sezon al show-ului culinar, atât la nivelul ratingului, cât și al cotei de piață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe segmentul de public comercial, finala a înregistrat 10.2 puncte de rating și 36.8% cotă de piață.

Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 9.6 puncte de rating și 28% cotă de piață.

Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 8.7 puncte de rating și 26.5% cotă de piață.

În minutul de aur 22:37, Finala Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 2,1 milioane de telespectatori, iar cota de piaţă a urcat până la 50.1% pe sfertul de oră în care a fost anunţat marele câştigător al sezonului 11.

Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 7.1 puncte de rating și 28.8% cotă de piață.

Antena 1 s-a impus şi la nivel WHOLE DAY(%) şi DAY TIME(%)

ANUNŢ IMPORTANT CHEFI LA CUŢITE:

Toamna asta, un nou sezon cum n-a mai fost vreodată. Televiziunea are gust, doar la Antena 1!

România, pe primul loc doar la Antena 1!

Meciul naţionalei României din Kosovo, transmis la Antena 1, a fost lider detaşat de audienţă pe toate categoriile de public.

Pe segmentul comercial, partida din preliminariile EURO 2024 a înregistrat 9.2 puncte de rating și 34.2% cotă de piață. Și pe segmentul urban, meciul tricolorilor s-a situat pe primul loc, înregistrând 9.1 puncte de rating și 27.7% cotă de piață.

Confruntarea jucătorilor lui Edi Iordănescu s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 9.2 puncte de rating și 27.3% cotă de piață.

În minutul de aur 22:33, confruntarea Kosovo – România a fost urmărită de peste 1.8 milioane de telespectatori. ,

Următorul meci al naţionalei de la Antena 1 este cu Kosovo, pe 12 septembrie!

Sezonul finalelor continuă la Antena 1: aflăm câştigătorii de la Te cunosc de undeva!

Perechile formate din WRS şi Emilian, Nicole Cherry şi Juno, CRBL şi Radu Ţibulcă, ADDA şi Radu Bucălae au obţinut calificarea la semifinala de sâmbătă, care a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public.

La nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a fost lider de audienţă, cu 5.5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 23.1%.

La nivel urban, transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare, cu 7.1 puncte de rating şi 22.6% cota de piaţă.

La nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.2 puncte de rating și 19.1% cota de piață.

Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 5 puncte de rating și 21.7% cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivel urban şi naţional.

Începe cel mai fierbinte show de vară la Antena 1!

Premiera sezonului 7 din Insula Iubirii va avea loc în seara asta la Antena 1 şi va continua în fiecare joi şi vineri, de la 20:30. Vara asta descoperim că #cineiubestenulasa.  Noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator.

AZI, Antena 1: Afli, Zâmbeşti, Iubeşti

Cu program special de vară:

Un nou sezon Alpha Kids va debuta sâmbătă, 24 iunie, de la ora 09:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Începând de sâmbătă, 24 iunie, de la ora 09:00 Răzvan Fodor revine față în față cu puștii generației Alpha într-un nou sezon din Alpha Kids, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Şi în acest sezon, Răzvan Fodor va aborda teme dintre cele mai diverse cu cei mici, provocându-i să îşi spună părerea despre subiecte complexe, de care aceştia nu s-au mai izbit până acum. Răspunsurile lor vor face cu siguranţă deliului publicului telespectator.

Alpha Kids, singurul show despre generația de copii care s-a născut după anul 2010, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 09:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Selly, la muncă pentru o zi în redacția Observator
Tânărul influencer s-a documentat, a mers pe teren, a vorbit cu specialiştii, şi ulterior a creionat o ştire, sub supravegherea colegilor de la Observator.

Noutăţile AntenaPLAY

Interviurile Chefi la Cuțite. Imediat după finala Chefi la Cuțite, pe AntenaPLAY încep interviurile cu concurenții care au ajuns în etapele finale ale celui mai iubit și urmărit show de cooking din România. Cum au trăit toată experiența unică a emisiunii, despre relația cu Chefii, dar și cu colegii de echipă, vezi exclusiv pe AntenaPLAY. Primul episod este disponibil deja în platformă. În fiecare luni și joi, noi episoade vor fi publicate spre vizionare.

Lansarea Insula Iubirii aduce și conținut original exclusiv din cele două vile, despre ce se întâmplă și dincolo de imaginile de la TV. Episoade exclusive de la casting, dar și episoade săptămânale cu imagini exclusive vor fi disponibile în AntenaPLAY.

Trăiește LIVE-ul. Gala de box profesionist de la Toulouse, Fight Nation, îi așteaptă sâmbătă, pe fanii sporturilor de contact în AntenaPLAY. Este a treia gală difuzată exclusiv luna aceasta, iar luna viitoare platforma pregătește noi evenimente sportive pentru abonați.

Fotbalul continuă în AntenaPLAY. Serie B, competiția unde joacă românii. Cupa Franței și Cupa Ligii Portugaliei se văd și în sezonul următor pe platforma de streaming. Trăiește LIVE-ul cu competițiile sportive exclusiv în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și