Închide meniul

Regele Gică Hagi, mesaj pentru Regele Pele: ”Un geniu a plecat astăzi dintre noi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 decembrie 2022, 22:29

Regele Gică Hagi a avut un mesaj special pentru Regele Pele, după ce starul brazilian a murit la 82 de ani, în această seară. Căpitanul Generației de Aur și-a adus aminte de momentul în care a jucat în duelul amical care a cinstit 50 de ani de viață ai lui Pele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Încă o veste tragică, după ce Maradona a plecat dintre noi acum 2 ani. Toate gândurile mele merg spre familia lui Pele, către toți cei apropiați lui, dar și către toți iubitorii fotbalului care suferă în aceste momente.

Regele Gică Hagi, mesaj pentru Regele Pele

Un geniu a plecat astăzi dintre noi… Sunt mândru că am avut ocazia să joc în meciul amical dintre Brazilia și World Stars, la aniversarea de 50 de ani a lui Pele, în 1990. Odihnește-te în pace, Pele!”, a scris Hagi, pe Facebook.

Hagi a fost cel care l-a ajutat pe prietenul său Gabi Balint să primească un autograf și un mesaj special de la Pele, pe care l-a întâlnit în trecut, în Elveția.

Reclamă

Gabi Balint, mesaj special de la marele Pele

”Cum poți să primești vestea unui deces, mai ales dacă e vorba de cel mai mare jucător din istoria fotbalului, al cărui nume îl port și eu? M-a întristat, mă așteptam că se va întâmpla, pentru că știam că era în spital. Semnele cate veneau de acolo nu erau bune.

Din păcate, s-a dus cel mai mare fotbalist. Tata și-a dorit foarte mult ca fiul lui să fie fotbalist și uite că până la urmă s-a întâmplat. Mi-a insuflat microbul ăsta și datorită muncii lui am ajuns fotbalist. M-am îndrăgostit de fotbal și îmi doream să devin un Pele mai mic.

Erau puține imagini când eram mic. L-am văzut în 1970 când s-a bucurat după finală, când l-au ridicat pe brațe. Mi-a rămas întipărită imaginea. Pele pentru mine a însemnat mult, eram mic când s-a retras. Când am ajuns la Steaua, Iordănescu îmi spunea Pele.

Reclamă 4 / 0/3

Mă deranja, era un prenume prea mare pentru mine, dar acum sunt mândru că l-am purtat și îl port în continuare. Sunt mândru că am făcut ceva în fotbal. Am autograf de la el, mi l-a adus Hagi. Hagi s-a văzut cu el în Elveția. ”Din partea lui Pele pentru Pele, cu drag”, asta mi-a scris în spaniolă”, a spus Balint, pentru Antena Sport.

Legendarul Pele a murit

Fostul internaţional brazilian Pele, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 82 de ani.

Pele era internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo din data de 29 noiembrie. El suferea din 2021 de cancer de colon. Recent, medicii anunţau că Pele are insuficienţă cardiacă şi renală şi cancerul progresează.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și