Închide meniul

Rică Răducanu a ajuns de urgenţă la spital! Cu ce probleme se confruntă legenda Rapidului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2022, 17:17 / Actualizat: 1 octombrie 2022, 21:18

Rică Răducanu a ajuns de urgenţă la spital! Cu ce probleme se confruntă legenda Rapidului

Rică Răducanu a revenit pe teren la 75 de ani

Rică Răducanu, în timpul unui meci demonstrativ / Inquam Photos / Octav Ganea

Rică Răducanu a ajuns de urgenţă la spital, după ce a acuzat vineri probleme de respiraţie. În vârstă de 76 de ani, legenda Rapidului a ajuns azi în grija medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Răducanu a fost diagnosticat cu apnee în somn, în 2018. Aceasta este o afecțiune în care pacientului i se oprește respirația periodic în timpul somnului.

Rică Răducanu a ajuns de urgenţă la spital

Din cauza problemelor, Rică Răducanu a fost pus de medici la aparatul de oxigen.

„Sunt în spital. Nu pot vorbi acum”, a fost prima reacţie a lui Rică Răducanu, potrivit playsport.ro.

Momentele grele prin care trece Rică Răducanu

Rică Răducanu trece prin momente grele. Fostul mare portar al României are o afacere de familie pe litoral, însă vânzările nu sunt pe măsura aşteptărilor.

Reclamă

Rică Răducanu a povestit problemele cu care se confruntă din cauza lipsei clienţilor.

„E cel mai prost an din ultimii cinci, cel puțin. Nici pe plaja nu sunt prea multi oameni, deși e început de august. După mine nu atât creșterea prețurilor e de vina, ci faptul că nu mai are omul unde sa lucreze. Nu mai sunt întreprinderi, nu mai sunt nici muncitori. Pe vremuri știai clar ce salariu ai și ce poți face cu banii tai.

Acum totul a devenit imprevizibil. E păcat, că avem o tara bogată, dar nu știe omul ce-i aduce viitorul. Peste tot e rău. Am vorbit cu mai mulți proprietari de aici, dar și cu oameni simpli”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rică Răducanu e vedetă pe litoral. Oamenii îl recunosc la terasă, însă gândul îi este tot la problemele legate de business.

„Oamenii mă recunosc la terasa și stam de vorba despre toate cele. Asta e problema noastră majoră. Nu mai știm ce avem de făcut! Noi, aici la Sirena, mai avem o șansă că vărul meu, Costică, are heleșteu, și aduce marfa buna, proaspătă și lumea apreciază. Așa își scoate banii.

Eu sunt de fațadă, bun de gargara. Lumea știe de ani buni că poate manca o mâncare sau o ciorba faina de peste La Rica. Și vin aici! Altfel mai stau la șpriț cu cate un prieten, mă uit la meciuri și la mare! Cât oi mai putea!”, a mai spus Rică Răducanu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și