Închide meniul

Rică Răducanu, moment memorabil! Hoţul care i-a furat biletul la meciul Stelei cu Real Madrid a vrut să i-l vândă la suprapreţ: „‘Nea Rică, am eu un bilet de vânzare’!”

Publicat: 24 ianuarie 2023, 16:45

Rică Răducanu, moment memorabil! Hoţul care i-a furat biletul la meciul Stelei cu Real Madrid a vrut să i-l vândă la suprapreţ: „Nea Rică, am eu un bilet de vânzare!

Rică Răducanu, declarație neobișnuită după CS Mioveni - Rapid 0-0

Rică Răducanu, în timpul unui interviu / Facebook Rapid

  • Rică Răducanu, moment memorabil
  • Poveste savuroasă spusă de Rică Răducanu

Rică Răducanu, moment memorabil! Hoţul care i-a furat biletul la meciul Stelei cu Real Madrid a vrut să i-l vândă la suprapreţ. Totul se întâmpla în 2006, când Steaua a jucat în grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Răducanu a spus că s-a trezit fără bilet la meci, chiar la poarta stadionului, moment în care a apărut un român care a vrut să i-l vândă la suprapreţ. Rică Răducanu şi-a dat seama că acela era biletul său, dar hoţul a apucat să fugă.

Rică Răducanu, moment memorabil! Hoţul care i-a furat biletul la meciul Stelei cu Real Madrid a vrut să i-l vândă la suprapreţ

Un prieten bun de-al său, cu care venise la meci, s-a oferit să îi cumpere un alt bilet, însă fostul mare portar român a refuzat.

Reclamă

Eu m-am dus cu Steaua la Real Madrid și mi-au furat unii biletul, nu știu cum mi l-au luat. Eram cu Relu Ștefănoiu, finul meu. Când am fost la meci, am vrut să intru, bilet… A venit unul la mine și mi-a zis ‘Nea Rică, am eu un bilet de vânzare’.

Măi, nene, când m-am dus la mașină să mă uit unde eram (n.r. ce loc avea), ăla era biletul (n.r. furat)! A plecat, că dacă-l prindeam… A plecat. Relu zice ‘Dau eu, cât vrei? 30, 50? Îți dau 100’. Îi zic ‘Nu da, mă, niciun ban, stau afară, mă uit la televizor’. Nu știu cum mi se întâmpla. Tocmai mie mi se întâmpla toate”, şi-a amintit Rică Răducanu la digisport.ro.

Reclamă

Rică Răducanu, românul care a băut o bere cu marele Pele

Rică Răducanu e românul care a băut o bere cu marele Pele. S-a întâmplat în 1969, după un amical jucat pe celebrul Maracana. Chiar Pele a fost cel care a vrut să îl cunoască pe portarul nostru. Marele Pele a murit la finalul anului trecut la vârsta de 82 de ani.

”Eu am jucat de două ori împotriva lui, prima oară când l-am cunoscut pe Maracana, într-un amical, și în Mexic, când mi-a dat golul ăla. Le-am spus tuturor ziariștilor ”L-am lăsat, mă, că e prieten cu mine”. Toată lumea spunea că l-am lăsat pe Pele.

Când l-am cunoscut eu, am băut o bere acolo la Rio, nici nu ziceai că e Pele. Îți dădeai seama că avea oameni după el. Toată lumea îl știa. Cred că de aceea a venit să mă cunoască, că el a venit. Că era cu glumele, ca mine. A venit la hotel, m-am trezit cu poliția la Rio. A venit cineva și mi-a spus că vrea Pele să mă cunoască. Nu-mi venea să cred.

Reclamă 4 / 0/3

Am stat la o cerveza (n.r. – o bere). Aia are doi litri, e mare. Ce poți să vorbești. Mi-a spus să rămân acolo, că-s de-al lor. Am zis că plec eu în România, dar era departe, la capătul lumii. Eu sunt original de aici. Puteam să rămân să joc”, a spus Rică Răducanu, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”