Închide meniul

Robert Niță, cadou inedit pentru Florin Talpan. ”Să trăiți, domn’ viitor general! Nu vreți să primiți tricoul ăla”

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2023, 15:27

Reclamă
Robert Niță, cadou inedit pentru Florin Talpan. ”Să trăiți, domn viitor general! Nu vreți să primiți tricoul ăla”

Robert Niță, cadou inedit pentru Florin Talpan

Florin Talpan, în timpul unui interviu / Hepta

Robert Niță a avut un cadou inedit pentru Florin Talpan, pe care însă nu a apucat să i-l ofere. Fostul atacant al Rapidului i-a pregătit juristului CSA Steaua un tricou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricoul are numărul 1 pe spate și mesajul pe care Niță l-a făcut celebru, în partea din față: ”Sunt bun, dar nu mă vede nimeni”. Niță așteaptă ca Talpan să accepte cadoul.

Robert Niță, cadou inedit pentru Florin Talpan

”Să trăiți, domn’ viitor general. Nu vreți să primiți tricoul ăla, sunt supărat pe dumneavoastră. Nu-mi răspundeți la telefon, băieții de la poartă au refuzat să primească coletul. I-am făcut tricou, așa i-am promis domnului Talpan”, a spus Niță, citat de fanatik.ro.

”Atunci când m-ați sunat dumneavoastră eram la Înalta Curte, îmi pare rău, altă dată. O să mă vadă cineva pentru că nu se poate așa ceva. Performanțele obținute de mine sunt foarte mari și chiar trebuie văzute”, a venit replica imediată a lui Talpan, pentru sursa citată.

Robert Niţă şi povestea mesajului „Sunt bun, dar nu mă vede nimeni”.

Niţă a contribuit la câştigarea ultimului titlu de până acum din istoria clubului Rapid. În sezonul 2002-2003 a marcat în momente extrem de importante şi s-a bucurat ridicând tricoul de joc şi arătând un mesaj special. Dedicaţia era, de fiecare dată, pentru un prieten dinamovist.

Reclamă

„Mesajul e în curs de patentare. Aveam un prieten care mă tot ataca…dinamovist băiatul, membru DDB în prezent. Eram la Rapid şi îmi tot spunea: ‘Eşti bun, dar nu te vede nimeni!’.

Îţi dai seama, dar nu prea îmi pica bine. Când dădeam gol nu dădea un semn de viaţă. Îl sunam de la Giuleşti la Pro Rapid de 40-50 de ori şi nu răspundea. Când intram şi nu făceam nimic sau nu câştigam…ajungeam în vestiar, făceam duşul şi când urcam în vestiar verificam telefonul şi aveam 7 apeluri şi 15 sms-uri.

De ziua mea, într-un an, mi-a făcut cadou un tricou cu mesajul: ‘Sunt bun, dar nu mă vede nimeni!’. Tricoul l-am donat muzeului care va fi la stadionul Giuleşti. Adevărul e că de câte ori am luat tricoul ăla, am marcat”, a declarat Robert Niţă la AS.ro LIVE, cu doi ani în urmă.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Giuleşti a arătat pentru prima dată tricoul primit cadou. A înscris cu mari emoţii, dintr-un penalty, şi s-a bucurat în faţa lui Mircea Rednic.

„Chiar la primul meci după ce mi l-a făcut cadou am jucat pe Giuleşti cu FCM Braşov şi în poartă era Arcanu, colegul meu de la Galaţi. Am fost rezervă, în prima repriză mă bagă Rednic în teren că s-a accidentat nu ştiu care… era 1-0 pentru Braşov în minutul 20. Şi îmi dă unul pasă în diagonală, fac preluare, îl driblez pe Isăilă şi cad în careu. El pune piciorul, nici nu m-a atins… cad, dă penalty.

Iarba cred că nu am atins-o cu mâinile, cred că mă frigea… am mers lângă panourile publicitare şi am luat mingea. A început Rednic să spună ceva, dar eu nu auzeam nimic. Am pus-o pe punctul cu var. Când am ridicat capul şi l-am văzut pe Arcanu în poartă… mingea nici nu o mai vedeam. Am văzut poarta cât cea de hochei.

M-am mai uitat la bancă puţin, un moment mi-a trecut prin cap: ‘Dacă ţipă Rednic să o dau să bată cine trebuie. Nu respect eu ce zice antrenorul?’. A fost primul 11 metri care… îmi pare rău că nu am luat pătrăţica aia cu gazon, când s-a demolat stadionul. Cred că a fost denivelat acolo până s-a schimbat gazonul. Am dat jumătate în pământ, tare, ca ciobanul… Rednic cred că se bucura dacă făceam entorsă şi doar mişcam puţin mingea. Am dat în pământ şi atât de tare… dar mingea a trecut pe sub mâinile lui Arcanu. Normal că am ridicat tricoul şi m-am dus spre cei de pe bancă. Era primul meci în care am arătat tricoul!”, şi-a adus aminte cel care a jucat pentru Rapid între anii 2000 şi 2004.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și