Închide meniul

Roman Abramovich a ajuns la fundul sacului din cauza sancțiunilor! Ce a ajuns să facă pentru un milion de dolari

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 aprilie 2022, 20:54

Roman Abramovich a ajuns la fundul sacului din cauza sancțiunilor! Ce a ajuns să facă pentru un milion de dolari

Roman Abramovich e considerat un apropiat al lui Vladimir Putin

Profimedia

Roman Abramovich are mari probleme cu banii după ce a fost sancționat de Marea Britanie și Uniunea Europeană pentru relația în care ar fi cu Vladimir Putin. Din momentul în care a început războiul din Ucraina, oligarhul rus a primit lovitură după lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă avea o avere estimată la 9.4 miliarde de lire sterline (n.r. 11.2 miliarde de euro), Abramovich a ajuns să nu își mai poată plăti nici măcar angajații. A ajuns astfel să caute soluții disperate în încercarea de a ieși din impas.

Roman Abramovich, „gaură” financiară uriașă din cauza lui Vladimir Putin

Roman Abramovich și-a implorat prietenii bogați de la Hollywood să-i împrumute câte un milion de dolari pentru a-l menține pe linia de plutire. Cere cu disperare pentru a-și plăti staff-ul, al cărui salariu este de 750.000 de dolari pe săptămână„, anunță thesun.co.uk.

Printre cei pe care i-a contactat se numără regizorul american de film Brett Ratner, dar și familia Rothschild, care are o avere estimată la 20 de miliarde de dolari. Totuși, până acum s-ar fi lovit numai de refuzuri.

Abramovich nu a primit dreptul nici de a vinde pachetul majoritar de acțiuni de la Chelsea, pe care cerea 3 miliarde de euro. A încercat să își „spele” imaginea și a acceptat propunerea Ucrainei de a participa la negocierile de pace. Acolo ar fi fost otrăvit. Jurnalistul de investigaţie Christo Grozev susţine că fostul patron al lui Chelsea a fost intoxicat cu o substanţă nocivă.

Reclamă

Toți specialiștii care au discutat cu membrii delegației, care s-au uitat la fotografii și au examinat personal victimele, au spus că acesta nu a fost un accident. Nu este o intoxicație alimentară, nu este o alergie”, a spus Grozev.

Jurnaliştii britanici au precizat că, după ce ar fi fost otrăvit, Abramovich ar fi orbit pentru câteva ore, în timp ce pielea i se desprindea de pe mâini şi de pe faţă. Asta nu l-a oprit şi, la numai câteva zile distanţă, a zburat la Moscova pentru a-i oferi lui Vladimir Putin o notă scrisă de mână de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Irina Abramovich se teme că va rămâne fără avere

Sub lupa Guvernului Marii Britanii ar fi și fosta soție a lui Roman Abramovich. Irina Abramovich (54 de ani) s-ar „ascunde” într-un conac de 19 milioane de lire sterline (n.r. 22.6 milioane de euro), din Londra. Femeia „trăiește în frică”, motivul fiind acela că averea ei, estimată la 500 de milioane de lire sterline (n.r. 595 de milioane de euro) ar putea fi următoarea vizată de sancțiuni.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta stewardesă a companiei rusești Aeroflot are cinci copii cu Roman Abramovich și, cel puțin până în acest moment, nu a avut de suferit. Totuși, a primit o sumă uriașă de la oligarhul care a fost 18 ani patronul lui Chelsea. Divorțul lor este cunoscut drept „cel mai costisitor” din istorie. Magnatul rus i-a lăsat fostei sale partenere cel puțin patru locuințe de lux în Marea Britanie.

Printre acestea se numără o proprietate de lux în Sussex, în valoare de 18 milioane de lire sterline, dar și două vile în Londra, în Eaton Square și în Chester Square. În total, Abramovich i-ar fi lăsat la partaj, fostei sale soții, proprietăți evaluate la peste un miliard de dolari (n.r. 900 milioane de euro). Acestea sunt localizate în Londra, Moscova și St. Tropez.

Recomandări
  • Roman Abramovich a rămas fără bani
  • Oligarhul rus încearcă să se împrumute de la prieteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și