Închide meniul

Roman Abramovich a plecat la Kiev! Miliardarul vrea să reia negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2022, 22:27 / Actualizat: 17 aprilie 2022, 12:13

Roman Abramovich a plecat la Kiev! Miliardarul vrea să reia negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina

Roman Abramovich a fost sancționat pentru legăturile cu Vladimir Putin

Profimediaimages

Miliardarul rus Roman Abramovich s-a deplasat la Kiev în încercarea de a relua discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina, conform Bloomberg. Negocierile dintre cele două țări sunt în impas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abramovich, care are legături cu președintele rus Vladimir Putin, s-a întâlnit cu negociatorii ucraineni pentru a discuta căile de reluare a negocierilor, potrivit sursei citate anterior.

Roman Abramovich a plecat la Kiev

Abramovich a servit ca mediator neoficial între cele două țări și a participat la rundele anterioare de negocieri, deși presa internațională a scris că oligarhul a fost otrăvit în timp ce a participat la discuții la începutul lunii martie.

Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky i-a cerut personal președintelui Joe Biden ca SUA să se abțină de la sancționarea lui Abramovich, deoarece acesta ar putea acționa ca intermediar în negocierile de pace, a informat Wall Street Journal luna trecută.

Portătorul de cuvânt al lui Roman Abramovich a refuzat să vorbească cu presa după ce a apărut informația că miliardarul rus ar fi plecat în Ucraina.

Reclamă

Roman Abramovich ar avea o avere de 8,3 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Roman Abramovich, lăsat de francezi fără Chateau de la Croe

Roman Abramovich nu mai are linişte şi îşi pierde toate proprietăţile de lux pentru care a plătit sume uriaşe. Acuzat că este un apropiat al lui Vladimir Putin, deţinătorul pachetului majoritar de acţiuni al lui Chelsea tocmai a aflat că a rămas şi fără un conac din Riviera franceză.

Chateau de la Croe i-a aparţinut chiar ducelui şi ducesei de Windsor şi este estimat la 120 de milioane de dolari. Potrivit nypost.com, care citează Daily Mail, autorităţile franceze i-au confiscat lui Abramovich palatul care a fost închiriat chiar şi de regele Edward al VIII-lea după ce a abdicat de la tronul Marii Britanii.

Reclamă 4 / 0/3

Este a 12-a proprietate pe care a pierdut-o Roman Abramovich în cele 50 de zile care au trecut de la declanşarea războiului în Ucraina. Miliardarul rus a cumpărat Chateau de la Croe în 2001 şi a plătit nu mai puţin de 40 de milioane de dolari pentru renovarea acestuia. Pe acoperişul reşedinţei şi-a făcut apariţia o piscină uriaşă. Printre îmbunătăţirile aduse se numără o sală de gimnastică şi un cinematograf.

Autorităţile din Franţa au anunţat că vor avea toleranţă zero pentru toţi bogaţii ruşi care sunt apropiaţi ai regimului de la Kremlin. Sunt vizate, în total, 33 de proprietăţi aparţinând oligarhilor care ar fi apropiaţi ai lui Vladimir Putin.

Recomandări
  • Roman Abramovich a plecat la Kiev
  • Miliardarul vrea să reia negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și