Închide meniul

Romario, mesaj emoţionant pentru Pele! Legenda Braziliei traversează în continuare momente dificile: „Rege, fă-te bine!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2022, 14:03

Romario, mesaj emoţionant pentru Pele! Legenda Braziliei traversează în continuare momente dificile: „Rege, fă-te bine!

Pele, mesaj emoţionant de la Romario

Pele a fost diagnosticat cu cancer în 2021 / Profimedia

Romario i-a transmis un mesaj emoţionant lui Pele. Legenda Braziliei este în continuare internată într-un spital din Sao Paolo, starea sa de sănătatea fiind în continuare una delicată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romario este cu gândul la Pele, aşa cum este întreaga lume. Legenda Braziliei a petrecut Sărbătorile în spital, fiind înconjurat de întreaga familie.

Romario, mesaj emoţionant pentru Pele

Romario, campion mondial alături de Selecao în 1994, a transmis un mesaj de susţinere pentru Pele. Fostul atacant a transmis faptul că se roagă pentru sănătatea legendei Selecao, într-un moment în care întreaga lume este cu gândul la acesta.

„Rege, fă-te bine! Multă credință. Toți sunt atenți și se roagă pentru tine. Fă-te bine. Un sărut pentru inima ta”, a transmis Romario, conform ge.globo.com.

Reclamă

Pele este internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paolo de pe 29 de noiembrie, şi se luptă cu o boală teribilă, cancerul de colon. Starea sa se degradează treptat, iar întrega familie este alături de triplul câştigător al Cupei Mondiale în aceste momente teribile.

Pele, înconjurat de toată familia la spital! Fotografia de grup postată de fiica legendei Braziliei

Pele este înconjurat de toată familia la spital. Fiica sa, Kely Nascimento, a postat o fotografie de grup pe conturile sale oficiale, fotografie însoțită de un mesaj emoționant, în care se arată recunoscătoare pentru faptul că a mai petrecut o noapte lângă legenda Selecao.

Kely Nascimento a publicat o fotografie în care sunt surprinși șase membrii ai familiei lui Pele, toți fiind la spital, alături de marele fotbalist. Fiica legendei Selecao a transmis și un mesaj emoționant, prin care le mulțumește medicilor care îl îngrijesc pe tatăl ei, dar se declară și recunoscătoare pentru susținerea primită de la fanii din întreaga lume.

Reclamă 4 / 0/3

„Avem mereu multe lucruri pentru care trebuie să fim recunoscători, chiar şi petrecând Crăciunul în spital suntem conştienţi de privilegiul de a fi într-un spital ca acesta.

Să îl vedem pe tatăl noostru tratat de aceşti profesionişti, super competenţi şi extrem de afectuoşi. Nu uităm niciun moment de acest privilegiu.

Chiar şi în tristeţe, trebuie să fim recunoscători. Să mulţumim pentru că suntem împreună, să vă mulţumim pentru toaată dragostea voastră, să vă mulţumim pentru că putem fi aici acum cu el.

Crăciun fericit. Multă sănătate, multă dragoste, multă bucurie, multe râsete şi multă pasiune, astăzi şi pentru totdeauna, pentru voi toţi.

Încă o noapte împreună cu el”, a fost mesajul postat de Kely Nascimento, pe contul oficial de Instagram.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și