Închide meniul
Foto

Ruptură totală între Cristi Borcea și prima soție! Mihaela Borcea a confirmat lovitura teribilă primită de la milionarul român

Publicat: 25 ianuarie 2024, 8:52

Reclamă
Ruptură totală între Cristi Borcea și prima soție! Mihaela Borcea a confirmat lovitura teribilă primită de la milionarul român

Fosta soţie a lui Cristi Borcea, "transformare" spectaculoasă la 54 de ani

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea, în perioada în care erau căsătoriţi / Mediafax Foto via Hepta

Ruptură totală între Cristi Borcea și prima soție! Milionarul a decis să o înlăture pe Mihaela Borcea de la conducerea hotelului pe care Cristi Borcea îl deţine în staţiunea Olimp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea conducea hotelul de ani buni, iar la finalul anului trecut a fost distinsă cu Premiul de Excelenţă în Management Hotelier. Premiul i-a fost acordat pentru modul în care a administrat hotelul din Olimp.

Ruptură totală între Cristi Borcea și prima soție!

Potrivit cancan.ro, Mihaela Borcea nu va mai fi administrator al hotelului, chiar dacă mandatul său fusese prelungit iniţial până în 2027. Mai mult, Cristi Borcea a decis să închirieze hotelul unor alţi investitori.

Era momentul să iau o pauză, să mă ocup și de problemele mele de sănătate”, s-a limitat să declare, pentru sursa citată, Mihaela Borcea.

Informaţia a fost confirmată şi de actuala soţie a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel. „Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel. A fost închiriat unui alt investitor”, a declarat Valentina Pelinel pentru sursa citată.

Reclamă

Presa scria în vara anului trecut că Valentina Pelinel îşi dispută şefia hotelului din Olimp cu prima soţie a milionarului, Mihaela Borcea. Lui Pelinel i-ar fi displăcut faptul că Mihaelei Borcea i s-a prelungit mandatul de administrator al hotelului.

Cristi Borcea a recunoscut de ce i-a cerut Valentinei Pelinel să îl părăsească: „La mine nu merge cu fotomodelul!”. Ce a urmat

Cristi Borcea a vorbit despre una dintre cele mai delicate perioade din viața lui și a recunoscut de ce i-a cerut Valentinei Pelinel să îl părăsească. Fostul patron al lui Dinamo a fost la un pas să nu mai ajungă să se căsătorească pentru a treia oară, după divorțurile de Mihaela Borcea și Alina Vidican.

Cristi Borcea a pus capăt căsniciei cu Vidican în 2016, moment în care trăia deja o poveste de iubire cu Valentina Pelinel. Cu doi ani înainte, milionarul român primise o condamnare de 6 ani și 4 luni în „Dosarul Transferurilor”. A fost un moment de cumpănă, în care i-a spus Valentinei că ar fi mai bine să pună capăt relației.

Reclamă 4 / 0/3

Fotomodelul celebru nici nu a vrut să audă și a acceptat toate condițiile pe care i le-a pus Borcea, din închisoare. Omul de afaceri a vorbit deschis despre tot ce i-a cerut iubitei de atunci.

„În momentul în care eşti cu mine, s-a terminat”

(Când ați primit condamnare definitivă, i-ați cerut să vă părăsească?) Da, nu e normal? Am 6 luni și 4 luni (n.r. de închisoare cu excutare). Tu ai 30 de ani, ai apartament în Manhattan, ești frumoasă…. era în America pe Times Square. Era model internațional. Câștiga peste un milion (n.r. de dolari) pe an, ce să faci tu în România? Mi-a zis că ea renunță la tot.

Eu i-am zis că la mine nu merge cu fotomodelul, cu astea… în momentul în care ești cu mine, s-a terminat. Nu e normal? Așa este normal. Dacă eu asigur condiții, nu mai ai bani, nu mai ieși seara… eu sunt la pușcărie, maxim cu fetele la prânz. Seara nu mai există nunți, botezuri, petreceri. I-am zis gândește-te, eu așa sunt. Și a zis că nu o interesează nimic, decât să fie cu mine. S-a dovedit a fi cea mai bună decizie a vieții mele. Valentina este o femeie extraordinar de sinceră și de loială„, a spus fostul patron al lui Dinamo în podcastul „Tare de Tot”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și