Închide meniul
Foto

Mihaela Borcea şi actualul ei iubit sunt în culmea fericirii! Vestea uriaşă pe care au primit-o cei doi la sfârşit de an

Publicat: 21 decembrie 2023, 19:26

Reclamă
Mihaela Borcea şi actualul ei iubit sunt în culmea fericirii! Vestea uriaşă pe care au primit-o cei doi la sfârşit de an

Mihaela Borcea şi actualul ei iubit sunt în culmea fericirii!

Mihaela Borcea şi iubitul ei, Sorin Rap / Facebook

Mihaela Borcea şi actualul ei iubit, Sorin Rap, sunt în culmea fericirii! Cei doi au fost prezenţi la Gala Campionilor, un eveniment de la Braşov, acolo unde Mihaela Borcea a primit un premiu important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea activează ca manager al unui hotel din Olimp, iar la Gala Campionilor 2023 a fost distinsă cu Premiul de Excelență în Management Hotelier.

Mihaela Borcea şi actualul ei iubit sunt în culmea fericirii!

Este cu adevărat o onoare să primesc Premiul de Excelență în Management Hotelier, o distincție pe deplin meritată pentru eforturile mele în calitate de coordonator de proiect. Ani de sacrificii, provocări și ambiție, toate împărțite cu o echipă profesionistă pe care o consider cu căldură ca parte integrantă a familiei mele. O parte semnificativă din viața mea a fost petrecută alături de acești oameni, învățând cum să oferim calitate și confort, transformând șederea oaspeților noștri într-o experiență de neuitat.

Acest prestigios premiu îl dedic cu recunoștință celor care m-au sprijinit necondiționat: familiei mele, partenerului meu de viață, prietenilor și colaboratorilor fără de care această performanță nu ar fi fost posibilă”, a scris Mihaela Borcea pe contul de Instagram.

Mihaela Borcea şi iubitul ei, Sorin Rap, au fost foarte zâmbitori la gala respectivă. Mihaela Borcea s-a pozat, printre alţii, cu şefa Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, sau cu antrenorul Emil Săndoi. Mihaela Borcea şi Sorin Rap sunt împreună de aproape 8 ani.

Reclamă
Mihaela Borcea a primit un premiu important la Braşov / Instagram
Mihaela Borcea a primit un premiu important la Braşov / Instagram

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre fiica „secretă” pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală. Este vorba de Carolyn, fetiţa pe care Cristi Borcea o are din relaţia extraconjugală cu avocata Simona Voiculescu.

Cristi Borcea a avut o relaţie cu Simona Voiculescu în perioada în care era căsătorit cu Mihaela Borcea. Se pare că, după o lungă perioadă în care au fost în conflict, relaţia dintre ei a devenit una mai bună.

Cristi Borcea şi Simona Voiculescu s-au judecat o lungă perioadă de timp pentru recunoaşterea paternităţii copilului. Avocata a cerut, în 2014, efectuarea unui test ADN. Până la urmă, Cristi Borcea şi-a recunoscut fiica, iar relaţia este una normală.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mă văd zilnic cu copiii, nu am cum”

Cristi Borcea a vorbit în premieră despre fiica secretă. Aceasta va împlini 17 ani în luna ianuarie şi este un elev model, aşa cum tatăl său a dezvăluit. Carolyn are o relaţie bună cu ceilalţi fraţi, mai ales cu sora sa mai mare, superba Melissa.

Toţi copiii sunt la fel. Mergem şi în vacanţe. Sunt 3 în America şi 6 în România. Pentru ce i-ai făcut? Nu trebuie să ai grijă de ei? Copiii sunt cea mai mare responsabilitate. Să nu credeţi că mă văd zilnic cu ei, că nu am cum. Dar vorbesc cu ei, ies la masă cu ei. Valentina acum e în America. A plecat cu Milan şi a stat împreună la Melissa acasă şi cu ceilalţi doi. Toţi 4 au fost la joacă, la mall împreună. Gemenii au 20 de ani. Asta mă menţne tânăr, în formă şi e un stimulent pentru ceea ce fac. Mă adaptez. Sunt fericit şi cu cei mici şi cu cei mari. Nu am avut probleme cu ei. O am şi pe Carolyn care e la British şi învaţă foarte bine. Face 17 ani în ianuarie acum”, a spus Cristi Borcea într-un podcast.

Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel, însă ar mai vrea să facă unul. Afaceristul de 50 de ani are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și