Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a recunoscut de ce i-a cerut Valentinei Pelinel să îl părăsească: „La mine nu merge cu fotomodelul!”. Ce a urmat

Reclamă

Publicat: 20 ianuarie 2024, 16:50

Cristi Borcea a recunoscut de ce i-a cerut Valentinei Pelinel să îl părăsească: „La mine nu merge cu fotomodelul!”. Ce a urmat

Cristi Borcea a recunoscut de ce i-a cerut Valentinei Pelinel să îl părăsească

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Cristi Borcea a vorbit despre una dintre cele mai delicate perioade din viața lui și a recunoscut de ce i-a cerut Valentinei Pelinel să îl părăsească. Fostul patron al lui Dinamo a fost la un pas să nu mai ajungă să se căsătorească pentru a treia oară, după divorțurile de Mihaela Borcea și Alina Vidican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a pus capăt căsniciei cu Vidican în 2016, moment în care trăia deja o poveste de iubire cu Valentina Pelinel. Cu doi ani înainte, milionarul român primise o condamnare de 6 ani și 4 luni în „Dosarul Transferurilor”. A fost un moment de cumpănă, în care i-a spus Valentinei că ar fi mai bine să pună capăt relației.

Cristi Borcea a recunoscut de ce i-a cerut Valentinei Pelinel să îl părăsească

Fotomodelul celebru nici nu a vrut să audă și a acceptat toate condițiile pe care i le-a pus Borcea, din închisoare. Omul de afaceri a vorbit deschis despre tot ce i-a cerut iubitei de atunci.

(Când ați primit condamnare definitivă, i-ați cerut să vă părăsească?) Da, nu e normal? Am 6 luni și 4 luni (n.r. de închisoare cu excutare). Tu ai 30 de ani, ai apartament în Manhattan, ești frumoasă…. era în America pe Times Square. Era model internațional. Câștiga peste un milion (n.r. de dolari) pe an, ce să faci tu în România? Mi-a zis că ea renunță la tot.

Eu i-am zis că la mine nu merge cu fotomodelul, cu astea… în momentul în care ești cu mine, s-a terminat. Nu e normal? Așa este normal. Dacă eu asigur condiții, nu mai ai bani, nu mai ieși seara… eu sunt la pușcărie, maxim cu fetele la prânz. Seara nu mai există nunți, botezuri, petreceri. I-am zis gândește-te, eu așa sunt. Și a zis că nu o interesează nimic, decât să fie cu mine. S-a dovedit a fi cea mai bună decizie a vieții mele. Valentina este o femeie extraordinar de sinceră și de loială„, a spus fostul patron al lui Dinamo în podcastul „Tare de Tot”.

Reclamă

Și actuala soție a lui Cristi Borcea a vorbit despre cât de greu i-a fost să ia decizia de a rămâne în România și a aștepta eliberarea lui „Leonidas”.

Momentul în care a trebuit să aleg a fost momentul crucial. Când viața ne-a despărțit și mi-a spus: ‘Pleci la New York, ai acolo apartament, prieteni, tot ce îți dorești, ești tânără, ești frumoasă, ai viața înainte. Sau stai aici și te lupți cu toată lumea pentru noi’.

Și atunci a fost momentul în care am luat decizia să îi rămân alături. Nu sunt genul să plec la rău. Îmi doream să fie lângă mine, să facem o familie și așa a fost să fie. Atunci am știut. Dacă eu, Valentina, care sunt extrem de calculată, organizată, tipicară am luat decizia asta, cu sufletul, cu inima, atunci mi-am dat seama că sunt gata să sacrific orice pentru el„, spunea Valentina Pelinel într-un podcast.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a fost eliberat condiționat în iulie 2018, după 4 ani și 4 luni. Pe 30 septembrie se căsătorea cu Valentina Pelinel la Budapesta, într-un eveniment de lux. Valentina era însărcinată atunci cu gemenele Ranis și Indira.

De atunci, Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt de nedespărțit. Fostul patron al lui Dinamo tocmai a împlinit, pe 17 ianuarie, 54 de ani. Și-a sărbătorit ziua de naștere în Maldive. Cei doi au plecat fără copii și au postat pe rețelele sociale mai multe imagini romantice.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și