Închide meniul

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei! Mesajul transmis de portarul naționalei din Ucraina, cu origini românești. “Cred în țara noastră! Acum trebuie să fim uniți!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2022, 9:20

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei! Mesajul transmis de portarul naționalei din Ucraina, cu origini românești. “Cred în țara noastră! Acum trebuie să fim uniți!”

Heorhiy Bushchan, portarul ucrainean cu origini românești

Profimedia

Heorhiy Bushchan (27 de ani), portarul ucrainean cu origini românești, a transmis un mesaj de solidaritate pentru poporul său, după anunțul că Rusia a început invazia în regiuna Donbass.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei! Heorhiy Bushchan, mesaj de solidaritate pentru poporul ucrainean

Portarul lui Dinamo Kiev și al naționalei Ucrainei, în vârstă de 27 de ani, s-a arătat extrem de afectat de vestea respectivă și a lăsat un mesaj de susținere pentru compatrioții săi.

“Cred în țara noastră, în armata noastră și în poporul ucrainean! Acum trebuie să fim uniți în fața celei mai cumplite încercări din istoria noastră modernă.

Nu sunt doar cuvinte, este ceea ce simt când aud imnul Ucrainei cântat pe stadion și când văd steagurile galbene și albastre în tribune: mândrie pentru țara noastră, mândrie pentru independența noastră și pentru poporul nostru.”, a scris Heorhiy Bushchan, pe contul de Instagram.

Până acum, Heorhiy Bushchan a adunat 13 selecții la naționala Ucrainei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Buschan Georgiy (@georgiybuschan)

 

Reclamă 4 / 0/3

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Mircea Lucescu, surprins în Kiev, în momentul în care Rusia a invadat Ucraina!

Din informațiile Antena Sport, Il Luce este încă lângă Kiev, în cantonamentul echipei, acolo unde l-a și surprins decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina. O decizie despre plecarea spre România va fi luată curând de antrenorul nostru.

Cel mai probabil, el va pleca cu mașina spre România. Dacă inițial, anunțase că vrea să rămână în Ucraina și să respecte programul echipei, Lucescu e nevoit acum să plece din zona de conflict. Ucraina a declarat stare de urgență și acesta nu mai are motive să rămână în țara vecină.

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Vladimir Putin: Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

El a avertizat că toată responsabilitatea pentru o eventuală vărsare de sânge va reveni conştiinţei Guvernului Ucrainean, declarându-se covins că trupele ruseşti îşi vor face datoria. Liderul de la Kremlin a precizat că obiectivul Rusiei nu este să ocupe Ucraina.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și