Închide meniul

Rusia a invadat Ucraina | Brazilienii de la Șahtior Donețk se refugiază în România! Junior Moraes a scăpat de înrolare. Roberto De Zerbi, blocat la Kiev

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 februarie 2022, 18:19

Rusia a invadat Ucraina | Brazilienii de la Șahtior Donețk se refugiază în România! Junior Moraes a scăpat de înrolare. Roberto De Zerbi, blocat la Kiev

Șahtior Donețk are în componență nu mai puțin de 13 jucători brazilieni

Hepta

Fotbaliștii străini de la Șahtior, printre care și cei 13 brazilieni din lot, au părăsit capitala Kiev cu trenul. Aceștia se îndreaptă spre Cernăuți, după care își vor continua drumul spre România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a invadat Ucraina | Brazilienii de la Kiev se refugiază în România

Printre jucătorii lui Șahtior care au scăpat de războiul din Ucraina se numără și Junior Moraes, care deține și cetățenie ucraineană. Fostul fotbalist de la Gloria Bistrița era pasibil să fie înrolat în armată după ce autoritățile au pus în aplicare legea marțială. (bărbații ucraineni între 18 și 60 de ani nu mai pot părăsi țara).

Sursa: Facebook Oana Vadeanu

Cel puţin 198 de ucraineni – inclusiv trei copii – au fost ucişi de la începutul invaziei Ucrainei de către Rusia, anunţă sâmbătă ministrul ucrainean al Sănătăţii Viktor Liaşko, citat de agenţia ucraineană de presă Interfax, relatează AFP.
Alte 1.115 persoane au fost rănite, inclusiv 33 de copii. Era neclar dacă Ministerul ucrainean al Sănătăţii face doar bilanţul victimelor civile.

Rusia a invadat Ucraina | Roberto De Zerbi, blocat la Kiev

Jucătorii brazilieni ai echipei Şahtior Doneţk ar fi în drum spre România, dar tehnicianul italian Roberto De Zerbi şi staful său încă nu au părăsit Ucraina, informează Sportitalia, citat de news,ro.

De Zerbi şi colegii săi au ales să nu plece în momentul în care Rusia a atacat Ucraina, iar acum sunt blocaţi la Kiev. Ei aşteaptă un moment potrivit pentru a pleca, planul fiind să plece cu maşina către Polonia sau către România.

Reclamă

Şahtior Doneţk s-a mutat la Kiev de mai mulţi ani, de când stadionul său a fost bombardat de separatiştii proruşi.

Rusia a invadat Ucraina | Mircea Lucescu a ajuns în România

Și Mircea Lucescu, a avut o misiune grea de a ajunge în România. Lucescu a intrat în ţară prin vama de la Sculeni. Până la graniţa României, antrenorul român a făcut numai puţin de 12 ore.

„Am făcut 12 ore cu maşina. Am intrat în ţară prin vama de la Sculeni. Am făcut 12 ore pe drum. Suntem la Iaşi, iar în această noapte vom ajunge la Bucureşti„, a spus Arkadie Zaporojanu pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și