Închide meniul

Rusia a invadat Ucraina | ”Pot să țin și eu 10 la mine în casă?”. Gigi Becali, noi detalii incredibile despre refugiații de război din Ucraina: ”Am vorbit cu ministrul”

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2022, 13:43

Rusia a invadat Ucraina | ”Pot să țin și eu 10 la mine în casă?”. Gigi Becali, noi detalii incredibile despre refugiații de război din Ucraina: ”Am vorbit cu ministrul”

Gigi Becali a cazat zeci de oameni la baza din Berceni

Profimedia Images

  • Gigi Becali a rămas cu autocarele blocate în vama României cu Ucraina
  • Mesajul primit de la Lucian Bode

După ce a anunțat că poate pune la dispoziție locuri pentru sute de refugiați, în mai multe locuri din România, Gigi Becali a dezvăluit că mai mulți oameni de afaceri sunt pregătiți să le ofere cămin oamenilor fugiți din Ucraina, după invazia Rusiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a invadat Ucraina | Noi dezvăluiri făcute de Gigi Becali

”Cel mai important e că am vorbit cu domnul Bode și mi-a spus că, la ora asta, avem totul sub control și ne descurcăm foarte bine. Totul este calculat. Dacă vor fi mai mulți imigranți din Ucraina, atunci o să apeleze la mine, mi-a dat un site pe care să anunț dorința mea de a ajuta. El a spus că mă va contacta personal, dar că acum se descurcă. Să de Domnul să nu mă contacteze. Autocarele sunt acolo. Mi-a spus totul Ministrul că totul este în evidență.

Am avut reacții de la foarte mulți prieteni care au spus `vreau și eu 5, vreau și eu 10, să îi țin acasă`. Centralizam eu refugiații. M-au întrebat `pot să țin și eu 10 la mine în casă?`. Au fost care au spus că vor să aducă mâncare. Unii au spus că vor să ia de la bază 2-3-5-10 oameni”, a spus Becali, citat de Antena 3.

Reclamă

Rusia a invadat Ucraina | Decizia luată de Gigi Becali

Gigi Becali a făcut un nou anunț incredibil în privința refugiaților din Ucraina. Patronul FCSB a anunțat că va închiria toate hetelurile din Galați. În plus, omul de afaceri va pune la dispoziție un bloc întreg pentru ca oamenii care au fugit din calea războiului să poată dormi.

După ce a trimis autocare la graniță, Gigi Becali se implică și în cazarea refugiaților. Becali e decis să facă orice pentru ca oameni care au fugit din Ucraina să nu doarmă pe străzi.

Reclamă

„Toate hotelurile din Galați le închiriez și cazez oameni în ele. Pot să-i cazez la o pensiune în Bucovina, dar unde pot să am grijă de oameni, e la București (baza din Berceni a lui FCSB). Nici nu știu cu cine să iau legătura. Oamenii ăia ce o să facă, unde dorm ei? Păi ce, creștinii noștri ortodocși să doarmă pe străzi? Sunt frații noștri.

Primarul din Petroșani să mă contacteze și îi dau blocul la dispoziție să facă ce vrea. 200-300 de persoane pot să intre. M-am gândit că oamenii ăștia nu au unde să doarmă.

Autocarele pleacă la graniță și încarcă oamenii să-i aducă la București, cazare, dormit și masă. Avem bucătărie la Academi. Vom goli un cămin de copii(…)”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Nu pot să-i văd nici faţa lui Vladimir Putin”

Patronul lui FCSB este şocat de ceea ce a văzut în ţara vecină şi a avut cuvinte dure la adresa lui Vladimir Putin. Nu înţelege cum a putut preşedintele Rusiei să ia o astfel de decizie şi să declanşeze războiul. Omul de afaceri l-a comparat pe Putin cu Regele Irod, cel cunoscut în istorie drept „ucigaşul de prunci”.

„Mie nu îmi vine să cred că există un asemnea om (n.r. Vladimir Putin). În istorie aceşti oameni sunt asemănaţi cu Regele Irod. Adică să te duci să omori alţi oameni, nu-mi vine să cred! N-are cum să ajungă războiul aici. Dar mai ştii? Eu când îl văd, dau pe alt program. Nu pot să-i văd nici faţa (n.r. lui Vladimir Putin). Pe cuvânt, Doamne miluieşte. Aşa ceva… mă uit şi nu-mi vine să cred. Cum să te duci să omori alţi oameni?„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat