Închide meniul
Foto

S-a aflat ce i-a arătat Anamaria Prodan în telefon lui Laurenţiu Reghecampf, înainte să înceapă bătaia: „Am dat imaginile la poliţie!”

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2022, 9:12

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre scandalul cu Laurenţiu Reghecampf

Ce i-a arătat Anamaria Prodan în telefon lui Laurenţiu Reghecampf, înainte să se lase cu bătaie

Laurenţiu Reghecampf, scandal uriaş cu Anamaria Prodan / Captură Facebook

Anamaria Prodan a avut o nouă reacţie în scandalul uriaş în care este cu soţul ei. S-a aflat ce i-a arătat Anamaria Prodan în telefon lui Laurenţiu Reghecampf, cu scurt timp înainte să se lase cu o bătaie în plină stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile halucinante au făcut înconjurul lumii. În plin scandal de divorţ, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au recurs la violenţă fizică. Au mers apoi la secția de poliție din Snagov și au depus plângere unul împotriva celuilalt. S-au deschis două dosare penale.

S-a aflat ce i-a arătat Anamaria Prodan în telefon lui Laurenţiu Reghecampf, înainte să înceapă bătaia

Pe filmarea care a apărut în presă se vede că Laurenţiu Reghecampf şi-a ieşit din minţi după ce s-a uitat în telefonul Anamariei Prodan. A urmat o altercaţie şi a ajuns chiar la spital.

Reclamă

Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Aceasta filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el. Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit.

Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă băta nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei. De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta.

Reclamă

El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă. A venit să aducă o invitație la botez fostului nostru naș, care stă lângă noi. A stat acolo, dar am înțeles că îi era frică să intre. Dacă e treaz, nu are curaj nici să respire în fața mea. Probabil a văzut că nu sunt acasă și a intrat prin spate. Bona i-a spus să pelce, dar nu a vrut. A venit peste Bebeto ca să-l ia și să plece cu el, iar cel mic i-a spus că nu vrea să plece. Bona m-a sunat. L-am întrebat de ce a venit? Să terorizeze copilul? A urmat o serie de înjurături. I-am spus că sun la poliție, iar el a plecat la petrecere.

Când a venit acasă i-am văzut mașina șoferului, același om care mi-a pus microfoane în casă la îndemnul lui Reghecampf. L-a sunat și a ieșit, a făcut 3 pași și ne-am oprit în locul în care au început filmările. Mi-a dat o palmă, un pumn, l-am rugat să nu mai dea, dar nu puteam sta cu mâinile în sân. Eu nu-l mai recunosc„, a declarat Anamaria Prodan pentru realitatea.net.

Cum arată raportul medical al lui Laurenţiu Reghecampf

A venit duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare„, l-a acuzat agentul de jucători pe soţul ei, cu care este în proces de divorţ. Mai mult, Anamaria a lăsat de înţeles că Reghecampf ar fi consumat substanţe interzise.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf s-a dus la INML, iar medicii i-au emis un certificat din care rezultau leziunile de la nivelul feţei. Aceştia i-au transmis că analizele toxicologice ar putea dura chiar şi 6-7 luni. Potrivit cancan.ro, Reghe s-a dus apoi direct la o clinică medicală privată, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Sursa citată a anunţat şi rezultatul primit de fostul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta atestă că Reghe nu a consumat nicio substanţă interzisă. Bărbatul în vârstă de 47 de ani şi-ar fi dorit să facă şi un test de alcoolemie, dar acesta nu ar fi mai fost relevant, ca urmare a faptului că trecuseră deja multe ore de la incident.

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a oferit prima reacție după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan. Totul s-a întâmplat vineri seară, după ce antrenorul lui Neftchi Baku a mers la casa din Snagov în care stă fiul său, Bebeto.

Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit Gândul.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!