Închide meniul

S-a aflat data la care Simona Halep se va căsători cu Toni Iuruc. Unde va avea loc nunta şi cine a fost invitat

Publicat: 30 august 2021, 22:52

S-a aflat data la care Simona Halep se va căsători cu Toni Iuruc. Unde va avea loc nunta şi cine a fost invitat

Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep

Instagram Simona Halep

  • Simona Halep se pregăteşte pentru nunta cu Toni Iuruc
  • Ilie Năstase a fost invitat la marele eveniment

Ocupanta locului 13 WTA şi logodnicul ei urmează să îşi facă cununia pe data de 15 septembrie, după US Open. Finala turneului de Grand Slam este programată cu patru zile mai devreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a aflat data la care Simona Halep se va căsători cu Toni Iuruc

Ilie Năstase a făcut publică data la care Simona Halep va avea nunta. Fostul lider ATP a fost invitat la marele eveniment care va avea loc la Constanţa.

Nu ne-am decis încă ce cadou le vom lua mirilor. Mai avem ceva timp să ne hotărâm. Mă bucur pentru ei, dar nu le voi da nici un sfat legat de căsătorie, fiindcă cred ca fiecare are parte de experiența sa. Personal nu îl cunosc pe viitorul mire, așa că va fi prima dată când ne vom și cunoaște…

Reclamă

15 septembrie va fi o dublă sărbătoare pentru mine, fiind și ziua soției. Hotărâsem să ieșim la restaurant și destinul a făcut ca la același restaurant să facă petrecerea și tinerii miri… Cred ca va fi ceva de neuitat!„, a declarat Ilie Năstase pentru playsport.ro.

Este de aşteptat ca, de la nunta Simonei Halep, să nu lipsească nici Gică Hagi şi Ion Ţiriac. „Simo” poate sărbători atunci alături de trofeul de la US Open. Halep a avut un start impresionant în turneul de Grand Slam şi a învins-o pe Camila Giorgi, scor 6-4, 7-6.

Reclamă

Interviu spectaculos cu Simona Halep

Tenisul rămâne pe primul loc pentru Halep, chiar dacă Ion Ţiriac spune mereu că Simona se va lăsa în curând, ca să facă copii.

Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt!

Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit„, a dezvăluit Halep, luna trecută, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a dat, acasă, mare petrecere de logodnă. Mulţi au crezut că s-a căsătorit cu iubitul ei, Toni Iuruc.

O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat.

Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă„, a mai spus Simona Halep.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”