Închide meniul

Sabin Ilie, dezvăluiri despre problemele cu care se confrunta Claudiu Răducanu: „Multă lume nu știe!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 9:46

Sabin Ilie, dezvăluiri despre problemele cu care se confrunta Claudiu Răducanu: Multă lume nu știe!”

Sabin Ilie, dezvăluiri despre problemele cu care se confrunta Claudiu Răducanu

Claudiu Răducanu, în timpul unui meci la Vaslui/ Hepta

Sabin Ilie a oferit dezvăluiri despre problemele cu care se confrunta Claudiu Răducanu. Acesta a declarat că fostul atacant de la Steaua era bolnav, și suferea de pierderi de memorie, fapt observat prin prisma „perlelor” pe care le acorda la interviuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Răducanu (46 ani) a evoluat, de-a lungul carierei, la Universitatea Craiova, Steaua sau U Cluj, dar a avut experiențe și în străinătate, la Espanyol sau la Bielefeld.

Sabin Ilie, dezvăluiri despre problemele cu care se confrunta Claudiu Răducanu

Sabin Ilie a dezvăluit faptul că Claudiu Răducanu era o persoană cu un caracter frumos, însă se confrunta cu o problemă medicală. Fratele lui Adrian Ilie a declarat că nu multă lume știe cu ce se confruntă fostul său coleg de la Vaslui.

De asemenea, Sabin Ilie a mai declarat că mulți oameni profitau de greșelile în exprimare ale lui Claudiu Răducanu, pentru a râde de el.

„Deci ca om e un băiat extraordinar, din câte l-am cunoscut el. Dar el avea o mare problemă. El uita, deci era bolnav. Multă lume nu știe. Nu știu acuma cum se cheamă, dar el uita!

Reclamă

Așa am auzit și eu. Eu nu puteam să am clinciuri cu el niciodată când știam că e așa. Eu l-am prins doar la Vaslui, când eram cu el și Cursaru, toți trei golgheterii. După trei luni ne-au zis ‘Cimitirul Elefanților!

Și multă lume profita de el! Nu zic de mine sau de colegi. Când m-am dus la Vaslui și am auzit cât a plătit să schimbe uleiul la mașină am rămas șocat: 1.500 de euro! Peste tot e 100 de euro și el dă 1.500! Adică și oamenii au profitat de el”.

Și în familie am înțeles că a avut probleme, casa, cu tot! N-a avut pe nimeni. Dar stai liniștit că sunt alții mult mai rău decât el! Fotbaliștii nu sunt premianți la învățătură”, a declarat Sabin Ilie, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Detalii despre Claudiu Răducanu, după ce a devenit cadru didactic

Nana Falemi a oferit detalii despre Claudiu Răducanu, după ce „Blocknotes” a devenit cadru didactic, la Craiova. Falemi şi-a adus aminte şi de grupul pe care îl avea Steaua, la începutul anilor 2000.

Răducanu s-a făcut băiat cuminte, după ce a fost implicat în scandalul cardurilor clonate din Mexic şi a devenit profesor de sport la o şcoală din Craiova, acolo unde şi locuieşte.

„Am vorbit săptămâna trecută. Face o muncă onorabilă, are un suflet mare. Aveam un grup de băieţi cărora le plăcea miştoul, caterinca. Ne urmăream unul pe altul. Faceam şi clasamente, cum apărea unul cu o glumă bună, intra în top.

Claudiu era un tip sufletist, ajuta pe toată lumea. Are substanţă să transmită mai departe copiilor, ca profesor. Se linişteşte. E relaxat, are o familie, are o fetiţă. E căsătorit. E fericit”, a spus Falemi, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și