Închide meniul

Salariul pe care îl are Răzvan Burleanu la FRF! Sumele uriaşe pe care le încasează de la UEFA şi FIFA

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2023, 11:06

Reclamă
Salariul pe care îl are Răzvan Burleanu la FRF! Sumele uriaşe pe care le încasează de la UEFA şi FIFA

Salariul pe care Răzvan Burleanu îl încasează la FRF

Răzvan Burleanu, la un eveniment / Hepta

Salariul pe care îl are Răzvan Burleanu la FRF. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a fost obligat de o lege să îşi facă publică declaraţia anuală de avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform legii nr.372, care a completat legea 176 din 2010, Răzvan Burleanu este obligat să îşi publică declaraţia de avere. Astfel, preşedintele FRF şi-a făcut publice veniturile din ultimul an.

Salariul pe care îl are Răzvan Burleanu la FRF

Astfel, conform declaraţiei de avere, Răzvan Burleanu are un salariu la FRF de 6.000 de euro pe lună, scriu cei de la welovesport.ro. De asemenea, pentru faptul că este membru în Comitetul Executiv al UEFA, Răzvan Burleanu a încasat anul trecut suma de 30.000 de euro. Cea mai mare sumă a încasat-o, însă, de la FIFA.

Pentru funcţia pe care o are în FIFA Council, Burleanu a primit suma de 248.830 de dolari. În total, Burleanu a raportat venituri de 330.000 de euro.

În declaraţia de avere, Răzvan Burleanu a mai scris că are venituri de 420.000 de euro în bănci, 320.000 de euro venituri anuale, dar şi două terenuri intravilane, pe care le-a dobândit în 2019. De asemenea, preşedintele FRF şi-a trecut şi un apartament de 116 metri pătrați în Voluntari, achiziționat în 2016.

Reclamă

Răzvan Burleanu, prezent la finala UEFA Champions League

Răzvan Burleanu a fost prezent la finala UEFA Champions League, dintre Manchester City şi Inter. Preşedintele FRF este în tribunele arenei Ataturk, alături de nume de seamă din sportul internaţional, dar şi alături de preşedintele Turciei, ţară care găzduieşte ultimul act al celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.

Gianni Infantino, preşedintele FIFA, cât şi Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, privesc marele duel dintre Manchester City şi Inter din loja în care se află şi Răzvan Burleanu.

Lângă Ceferin şi Infantino au putut fi zăriţi şi Sheik Mansour, preşedintele lui Manchester City, cât şi Steve Zhang, proprietarul chinez al celor de la Inter.

Reclamă 4 / 0/3

Tabloul personalităţilor cu care a împărţit loja Răzvan Burleanu a fost completat de Recep Tayyip Erdogan, preşedintele Turciei.

De altfel, nu este pentru prima dată când Răzvan Burleanu este surprins alături de nume mari, în tribunele unui stadion. La partida dintre Brazilia şi Elveţia, de la Campionatul Mondial din Qatar, preşedintele FRF a fost văzut alături de Roberto Carlos, Kaka, Ronaldo şi Cafu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și