Închide meniul

Răzvan Burleanu, prezent la finala UEFA Champions League! Cu cine împarte loja preşedintele FRF, la Manchester City – Inter

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2023, 23:05

Răzvan Burleanu, prezent la finala UEFA Champions League! Cu cine împarte loja preşedintele FRF, la Manchester City – Inter

Răzvan Burleanu, prezent la finala UEFA Champions League dintre Manchester City şi Inter

Răzvan Burleanu, în tribunele arenei Ataturk, la finala UEFA Champions League/ Profimedia

Răzvan Burleanu este prezent la finala UEFA Champions League, dintre Manchester City şi Inter. Preşedintele FRF este în tribunele arenei Ataturk, alături de nume de seamă din sportul internaţional, dar şi alături de preşedintele Turciei, ţară care găzduieşte ultimul act al celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City şi Inter se duelează pentru marele trofeu al UEFA Championes League. Partida se desfăşoară în format live text, pe AS.ro.

Răzvan Burleanu, prezent la finala UEFA Champions League dintre Manchester City şi Inter

Răzvan Burleanu a mers la Istanbul pentru a asista la finala dintre Manchester City şi Inter. Preşedintele FRF vede marea finală din spatele unor nume de seamă din fotbalul mondial.

Gianni Infantino, preşedintele FIFA, cât şi Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, privesc marele duel dintre Manchester City şi Inter din loja în care se află şi Răzvan Burleanu.

Lângă Ceferin şi Infantino au putut fi zăriţi şi Sheik Mansour, preşedintele lui Manchester City, cât şi Steve Zhang, proprietarul chinez al celor de la Inter.

Reclamă

Tabloul personalităţilor cu care împarte loja Răzvan Burleanu este completat de Recep Tayyip Erdogan, preşedintele Turciei.

De altfel, nu este pentru prima dată când Răzvan Burleanu este surprins alături de nume mari, în tribunele unui stadion. La partida dintre Brazilia şi Elveţia, de la Campionatul Mondial din Qatar, preşedintele FRF a fost văzut alături de Roberto Carlos, Kaka, Ronaldo şi Cafu.

Spectacol total la finala UEFA Champions League

Este spectacol total la Istanbul, la finala UEFA Champions League. Fanii lui Manchester City şi ai lui Inter s-au întrecut în coregrafii de senzaţie, înainte de fluierul de start al partidei „de foc”.

Reclamă 4 / 0/3

Arena Ataturk din Istanbul a fost umplută până la refuz pentru marele meci dintre Manchester City şi Inter. Fanii au creat şi coregrafii specatculoase, înainte de fluierul de start din meci.

Suporterii lui Manchester City au umplut o peluză a arenei din Istanbul, fiind echipaţi cu numeroase stegauri în culorile echipei antrenate de Pep Guardiola. „Suntem băieţii în albastru şi venim după voi”, a fost unul dintre mesajele afiaşte de fanii „cetăţenilor”.

De cealaltă parte, nici fanii lui Inter nu s-au lăsat mai prejos. În peluza destinată lor, suporterii trupei lui Simonei Inzaghi au afişat un mesaj scurt, dar cuprinzător, „Inter”.

De asemenea, atmosfera a fost încinsă înainte de startul partidei de Anitta, care a făcut show alături de Burna Boy.

Kevin De Bruyne s-a accidentat în Manchester City – Inter

Kevin De Bruyne este urmărit de ghinion. Belgianul s-a accidentat din nou într-o finală de Liga Campionilor şi a fost înlocuit în minutul 36 cu Phil Foden.

Kevin De Bruyne a rezistat doar 36 de minute în finala de la Istanbul din cauza unor probleme musculare. În urmă cu doi ani, în finala de la Porto cu Chelsea, De Bruyne părăsea terenul după o oră de joc, după o lovitură primită de la Rudiger.

Kevin De Bruyne nu are noroc în finalele de Liga Campionilor. După ce a fost nevoit să părăsească terenul în finala de la Porto, pierdută de City în faţa lui Chelsea, după un duel cu Rudiger, mijlocaşul belgian a retrăit momentele din urmă cu doi ani şi la Istanbul.

Reclamă
Recomandări
  • Răzvan Burleanu vede finala UEFA Champions League de pe stadion
  • Cu cine a fost surprins preşedintele FRF la Istanbul

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și