Închide meniul

Salariul uriaş pe care îl are bodyguard-ul lui Lionel Messi! Îl însoţeşte în permanenţă pe campionul mondial

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 septembrie 2023, 16:38

Salariul uriaş pe care îl are bodyguard-ul lui Lionel Messi! Îl însoţeşte în permanenţă pe campionul mondial

Salariul uriaş pe care îl are bodyguard-ul lui Lionel Messi!

Lionel Messi, păzit atent de bodyguard-ul său / Profimedia Images

Salariul uriaş pe care îl are bodyguard-ul lui Lionel Messi. Yassine Cheuko este luptător MMA şi a fost în trecut soldat american. El a participat la misiunile din Irak și Afganistan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yassine Cheuko este plătit cu 3.5 milioane de dolari pe an pentru că îl păzeşte pe Lionel Messi, informează en.as.com. Chueko stă lângă Messi pe gazon după meciuri şi urmăreşte atent, de pe margine, ca argentinianul să nu păţească nimic nici în timpul partidelor.

Salariul uriaş pe care îl are bodyguard-ul lui Lionel Messi!

Lionel Messi este într-o formă de zile mari la Inter Miami. Starul argentinian a câştigat primul trofeu cu noua sa echipă, Cupa Ligii. Totodată, Messi a acces cu Inter Miami şi în finala US Open Cup.

Atunci când Lionel Messi a ajuns la Inter Miami, echipa se afla pe ultimul loc în MLS, campionatul Statelor Unite.

De atunci echipa antrenată de Gerardo „Tata” Martino nu a mai pierdut niciun meci. Inter Miami ocupă acum penultimul loc în campionat, cu 25 de puncte. Formaţia lui Messi are şi cu două meciuri mai puţin disputate decât ultima clasată, Toronto.

Reclamă

Faţă de locul 13, New York RB, care are 29 de puncte, Inter Miami are, de asemenea, două meciuri mai puţin jucate. Echipa clasată pe locul 12, New York City, are 30 de puncte şi a jucat cu 3 meciuri mai mult decât formaţia lui Messi.

Yassine Cheuko, bodyguard-ul lui Messi / Profimedia Images
Yassine Cheuko, bodyguard-ul lui Messi / Profimedia Images

Lionel Messi schimbă fotbalul din SUA

Gerardo Martino, antrenorul celor de la Inter Miami, a declarat că oficialii fotbalului american iau în calcul să întrerupă campionatul, în perioada în care există meciuri ale echipelor naţionale.

La începutul lunii septembrie, antrenorul lui Inter Miami nu se va putea baza pe serviciile lui Lionel Messi, convocat pentru meciurile cu Ecuador şi Bolivia. Trupa din MLS va resimţi din plin lipsa starului argentinian, într-un moment important al sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Înțeleg că se analizează această posibilitate și s-ar putea pune în aplicare de la anul.

Este foarte greu să nu proiectăm echipa în jurul lui și să nu ne gândim la modul în care putem obține cea mai bună versiune a lui. Toate schemele pe care le folosim le facem mereu gândindu-ne la modul în care el poate avea un impact mai mare în joc.

Până acum ne-a ieșit, pentru că restul jucătorilor au înţeles foarte bine care este ideea şi cum putem exploata cel mai bine şansele lui Leo fără a înceta să fim o echipă”, a declarat Gerardo Martino, pentru ESPN.

Lionel Messi: „Nu mă gândesc la Balonul de Aur”

Lionel Messi are 7 Baloane de Aur în palmares şi ar putea să îl câştige şi pe al optulea, după ce a cucerit Campionatul Mondial cu Argentina iarna trecută.

Argentinianul a precizat că şi-a atins până acum toate obiectivele pe care şi le-a impus.

Am câștigat cel mai important trofeu din cariera mea. Să câștigi Balonul de Aur este foarte important, însă eu nu am dat importanță acestui lucru vrodată, în ghilimele. Cele mai importante pentru mine au fost trofeele la nivel de grup.

Nu mă gândesc la Balonul de Aur. Dacă îl câștig e bine, dacă nu, nu se întâmplă nimic. Mi-am îndeplinit obiectivele setate de-a lungul carierei și acum am altele”, a declarat Lionel Messi, într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și