Închide meniul
VIDEO

Salt Bae e de neoprit! Bucătarul s-a întâlnit cu Mbappe și l-a pupat pe obraz: „O plăcere să fiu alături de omul meu”

Sebastian Cristian Publicat: 26 decembrie 2022, 20:35

Reclamă
Salt Bae e de neoprit! Bucătarul s-a întâlnit cu Mbappe și l-a pupat pe obraz: O plăcere să fiu alături de omul meu”

Salt Bae s-a întâlnit cu Kylian Mbappe

Twitter

Salt Bae e de neoprit! Bucătarul s-a întâlnit cu Kylian Mbappe și l-a pupat pe obraz. Videoclipul cu cei doi a devenit în foarte scurtă vreme viral pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși este anchetat de FIFA pentru incidentul petrecut la finala Cupei Mondiale, bucătarul continuă să fie în centrul atenției. De data asta, alături de Kylian Mbappe.

Salt Bae e de neoprit! Bucătarul s-a întâlnit cu Mbappe și l-a pupat pe obraz

Superstarul lui PSG a profitat de timpul rămas până la reluarea campionatului din Franța și s-a întânit cu Salt Bae, celebrul bucătar turc fiind bun prieten cu vedeta pariziană.

„A fost o noapte bună. O plăcere să vin alături de omul meu”, a spus Kylian Mbappe.
„Întotdeauna”, a replicat Salt Bae, după care l-a pupat pe obraz pe superstarul lui PSG.

Reclamă
Reclamă

Salt Bae, în vizorul FIFA după ce a fost pe teren la finala Cupei Mondial şi l-a urmărit pe Lionel Messi

Salt Bae a intrat în atenţia FIFA, după ce l-a urmărit cu insistenţă pe Messi, după finala Cupei Mondiale. Celebrul bucătar a fost prezent pe teren, imediat după fluierul final din Argentina – Franţa.

Nusret Gokce, pe numele său real, nu a avut autorizaţie pentru a intra pe gazon alături de starurile celor două echipe. Astfel, forul mondial a decis să pedepsească oamenii care l-au lăsat pe acesta să fie în centrul bucuriei „pumelor”.

Imediat după ce Argentina a devenit campioană mondială, Salt Bae l-a urmărit pe Lionel Messi pe gazon, pentru a face o fotografie alături de el. Starul de la PSG a cedat insistenţelor bucătarului turc, la restaurantul căruia a fost prezent în mai multe rânduri. Mai mult decât atât, turcul s-a fotografiat sărutând şi trofeul Cupei Mondiale.

Reclamă

FIFA a transmis faptul că se vor impune sancţiuni pentru persoanele care l-au lăsat pe Salt Bae să se plimbe nestingherit pe gazon, după încheierea finalei Campionatului Mondial.

„FIFA a stabilit cum au reușit unele persoane neautorizate să primească acces pe teren, la festivitatea de închidere a Campionatului Mondial. Acțiunile interne care se impun vor fi luate”, se arată în declaraţia unui purtător de cuvânt al FIFA, citat de skysports.com.

Salt Bae a devenit cunoscut prin modul său unic de a presăra sare asupra mâncării. Restaurantele sale au fost vizitate de nume mari din fotbal precum Cristiano Ronaldo şi David Beckham.

 

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și