Închide meniul

Salt Bae, în vizorul FIFA după ce a fost pe teren la finala Cupei Mondiale! Celebrul bucătar l-a urmărit cu insistenţă pe Lionel Messi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2022, 21:59

Salt Bae, în vizorul FIFA după ce a fost pe teren la finala Cupei Mondiale! Celebrul bucătar l-a urmărit cu insistenţă pe Lionel Messi

Salt Bae, în atenţia FIFA după ce a fost prezent pe teren la finala Cupei Mondiale

Salt Bae, cu trofeul Cupei Mondiale/ Profimedia

Salt Bae a intrat în atenţia FIFA, după ce l-a urmărit cu insistenţă pe Lionel Messi, la după finala Cupei Mondiale. Celebrul bucătar a fost prezent pe teren, imediat după fluierul final din partida Argentina – Franţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina s-a impus dramatic în finala Campionatului Mondial. Sud-americanii au câştigat la loviturile de departajare partida cu Franţa, iar la finalul partidei, o persoană neautorizată a avut acces pe teren.

Salt Bae, în vizorul FIFA după ce a fost pe teren la finala Cupei Mondial şi l-a urmărit pe Lionel Messi

FIFA ia măsuri după ce Salt Bae a fost prezent pe teren atunci când jucătorii Argentinei sărbătoreau câştigarea Campionatului Mondial. Nusret Gokce, pe numele său real, nu a avut autorizaţie pentru a intra pe gazon alături de starurile celor două echipe, şi astfel forul mondial a decis să pedepsească oamenii care l-au lăsat pe acesta să fie n centrul bucuriei „pumelor”.

Imediat după ce Argentina a devenit campioană mondială, Salt Bae l-a urmărit pe Lionel Messi pe gazon, pentru a face o fotografie alături de el. Starul de la PSG a cedat insitenţelor bucătarului turc, la restaurantul cărui a fost prezent în mai multe rânduri. Mai mult decât atât, turcul s-a fotografiat sărutând şi trofeul Cupei Mondiale.

FIFA a transmis faptul că se vor impune sancţiuni pentru persoanele care l-au lăsat pe Salt Bae să se plimbe nestingherit pe gazon, după încheierea finalei Campionatului Mondial.

Reclamă

„FIFA a stabilit cum au reușit unele persoane neautorizate să primească acces pe teren, la festivitatea de închidere a Campionatului Mondial. Acțiunile interne care se impun vor fi luate„, se arată în declaraţia unui purtător de cuvânt al FIFA, citat de skysports.com.

Salt Bae a devenit cunoscut prin modul său unic de a presăra sare asupra mâncării. Restaurantele sale au fost vizitate de nume mari din fotbal precum Cristiano Ronaldo şi David Beckham.

Mihai Stoica a dat de pământ cu celebrul Salt Bae: „Atârnache ăla mic”

Mihai Stoica a dat de pământ cu celebrul Salt Bae. Nusret Gokce (39 de ani) a reuşit să pătrundă pe teren după finala Campionatului Mondial 2022 şi a sărbătorit alături de starurile Argentinei pe arena din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Bucătarul turc care are aproape 50 de milioane de urmăritori pe contul său de Instagram a fost surprins în timp ce încerca să facă o poză cu Lionel Messi. Cel mai bun jucător de la turneul final a refuzat iniţial să facă poză cu el, dar i-a făcut pe plac în cele din urmă.

Salt Bae a reuşit chiar să ţină trofeul Campionatului Mondial. Imagnile l-au revoltat pe managerul general de la FCSB, care nu îşi explică de ce bucătarul a fost lăsat să pătrundă pe teren.

”Slabă organizare în Qatar. Să nu-i dea medalie lui Atârnache ăla mic care dă cu sare pe fripturi? Vine omul aiurea așa la festivitate, chiar nu e ok”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Salt Bae a făcut poze cu mulţi dintre noii campioni mondiali. Imaginile în care apare alături de Di Maria, Dybala, Paredes, Romero şi Lisandro Martinez au devenit imediat virale.

Recomandări
  • Salt Bae, în atenţia FIFA
  • Celebrul bucătar a fost prezent la finala Campionatului Mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și