Închide meniul
BREAKING NEWS

Santi Mina a fost condamnat la 4 ani de închisoare! Veste-șoc în lumea fotbalului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2022, 11:58 / Actualizat: 4 mai 2022, 13:17

Santi Mina a fost condamnat la 4 ani de închisoare! Veste-șoc în lumea fotbalului

Santi Mina a fost condamnat la 4 ani de închisoare

Profimedia

Santi Mina a fost condamnat la 4 ani de închisoare! Veste-șoc în lumea fotbalului. Atacantul spaniol de 26 de ani, de la Celta Vigo, și-a aflat pedeapsa după ce a fost implicat într-un abuz sexual în iunie 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Santi Mina a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare pentru abuz sexual săvârșit asupra unei femei în 2017, la Mojácar (Almeria). Atacantul din La Liga a fost achitat pentru acuzația inițială, de viol, anunță cotidianul Marca.

Santi Mina a fost condamnat la 4 ani de închisoare! Șoc în lumea fotbalului

Sentința nu este definitivă. Acesta reprezintă primul verdict acordat în procesul demarat de Tribunalul din Almeria la începutul lunii martie. Decizia poate fi atacată în Instanță de jucătorul iberic.

Tribunalul din Spania, condus de Judge Társila Martínez, l-a absolvit pe Mina de capul inițial de acuzare, viol, pentru care Procuratura solicitase 8 ani de închisoare, iar acuzarea 9 ani și jumătate.

În cele din urmă, atacantul de 26 de ani a fost găsit vinovat pentru abuz sexual și a primit o sentință de două ori mai scurtă, în cadrul căreia va trebui să respecte și un ordin de restricție de 500 de metri față de victimă, pe o perioadă de 12 ani. În plus, Santi Mina va trebui să plătească daune morale în valoare de 50.000 de euro.

Reclamă

De ce a fost găsit vinovat Santi Mina

Incidentul pentru care Mina a fost acuzat a avut loc pe 16 iunie 2017. Atacantul spaniol, care la vremea respectivă evolua la Valencia, a abuzat sexual o tânără, în duba lui David Goldar, alt jucător care se află în liga a doua iberică, la Ibiza. Goldar a găsit nevinovat și a scăpat de orice acuzație.

Cotat la 15 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Santi Mina evoluează la Celta Vigo din vara anului 2019. Atacantul de 26 de ani a crescut la academia celor de la Celta și până acum a mai jucat doar la Valencia, în perioada 2015-2019.

Santi Mina a adunat 4 selecții la naționala U21 a Spaniei, reușind să înscrie două goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Santi Mina, suspendat de Celta Vigo

Santi Mina a fost suspendat de la antrenamente de Celta Vigo.

„Ca urmare a sentinţei pronunţate astăzi de Secţia a III-a a Tribunalului Provincial din Almeria, RC Celta a decis să îi deschidă o procedură disciplinară jucătorului Santiago Mina pentru a-i stabili responsabilităţile profesionale în urma acestei rezoluţii.

Din acest motiv şi ca măsură de precauţie, s-a decis suspendarea provizorie a jucătorului de la antrenamentele primei echipe, iar acesta va continua să desfăşoare activităţile indicate de club. RC Celta respectă dreptul la apărare al jucătorului, dar este obligată să ia măsuri împotriva acelor fapte care subminează în mod notoriu imaginea clubului şi atacă direct valorile acestuia”, a precizat Celta Vigo.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și