Închide meniul

Scenariu de film pentru Mohamed Buya Turay. Fotbalistul şi-a trimis fratele la propria nuntă: „Am fost acolo, dar nu am fost!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2022, 17:28

Scenariu de film pentru Mohamed Buya Turay. Fotbalistul şi-a trimis fratele la propria nuntă: „Am fost acolo, dar nu am fost!

Scenariu de film pentru Mohamed Buya Turay: şi-a trimis fratele la propria nuntă

Twitter Mohamed Buya Turay

Scenariu de film pentru Mohamed Buya Turay. Fotbalistul de 27 de ani şi-a trimis fratele la propria nuntă, după ce Malmo, noul său club, i-a cerut să se alăture echipei. Astfel, jucătorul nu a avut de ales şi a recurs la acest gest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Buya Turay s-a transferat de la Henan Songshan Longmen, din China, la Malmo, în Suedia. Mutarea i-a dat planurile peste cap, iar acesta s-a văzut nevoit să lipsească de la propria nuntă.

Scenariu de film pentru Mohamed Buya Turay: şi-a trimis fratele la propria nuntă

Buya Turay a făcut o şedinţă foto cu Suad, aleasa inimii sale, înainte de nuntă, iar, în marea zi, a postat imaginile pe reţelele de socializare.

„Am făcut poza înainte. Așa că se pare că am fost acolo, dar nu am fost. Fratele meu a trebuit să mă reprezinte la nuntă. Ne-am căsătorit pe 21 iulie în Sierra Leone.

Dar nu am fost acolo pentru că Malmo m-a rugat să vin aici mai devreme. Am făcut pozele înainte. Deci, se pare că am fost acolo, dar nu am fost. Fratele meu a ajuns să mă reprezinte chiar la nuntă”, a dezvăluit fotbalistul, citat de sportbible.com.

Reclamă

Mohamed Buya Turay: „Vom câștiga campionatul și apoi voi pleca în luna de miere!”

După nuntă, Buya Turay are planuri mari. Acesta vrea să devină campion în Suedia şi să plece în luna de miere.

„Am de gând să încerc să o conving să vină în Suedia, ca să fie aproape de mine. Ea va locui aici cu mine. Mai întâi vom câștiga campionatul și apoi voi pleca în luna de miere”, s-a amuzat Buya Turay.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Florinel Coman s-a căsătorit. Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, prezenţi la marele eveniment

Imaginile momentului de la nunta lui Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc. „Mbappe” de la FCSB s-a căsătorit cu iubita lui, care este însărcinată şi urmează să-i dăruiască un copil. Atacantul de 24 de ani este în extaz.

Florinel Coman şi l-a pus naş pe Andrei Miron, fundaşul care tocmai şi-a reziliat contractul cu vicecampioana României şi a fost prezentat la Hapoel Haifa. De la petrecere nu au lipsit nici alţi invitaţi de gală.

Foştii săi coechipieri de la FCSB, Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, au fost printre invitaţie. Cei doi au avut o apariţie spectaculoasă la evenimentul de cinci stele.

După ce au spus „DA”, cei doi au dat tonul petrecerii. Chiar dacă este însărcinată, noua soţie a internaţionalului român a făcut show pe ringul de dans. Nu s-a lăsat mai prejos nici Florinel Coman, care a lipsit o lungă perioadă de timp, de pe terenul de fotbal, din cauza accidentărilor.

Pe reţelele sociale au apărut imagini cu „Mbappe” de la FCSB, care s-a descătuşat pe ritm de manele. A părut să se simtă extraordinar în timp ce avea lăutarii lângă el.

Luna trecută, Florinel Coman şi Ioana au anunţat, pe reţelele de socializare, că aşteaptă primul lor copil.

„Hei bebe, eu și mami abia așteptă, să te cunoaștem, să te ținem în brațe și să îți mirosim pielea. Pe tine… tu suflet pur evoliat. Știu că avem atât de multe povești de spus, atât de multe lucruri de învățat unii de la alții. Tu ne-ai ales și noi te-am ales pe tine… pentru o viață întreagă”, a scris Florinel Coman pe Instagram.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și