Închide meniul

Scene ireale la LIV Golf! Fanii au aruncat cu bere pe teren după o lovitură superbă a lui Chase Koepka

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 16:31

Scene ireale la LIV Golf! Fanii au aruncat cu bere pe teren după o lovitură superbă a lui Chase Koepka

Scene ireale la LIV Golf

Foto: Twitter / @livgolf_league

Scene ireale la LIV Golf! Fanii au aruncat cu bere pe teren după o lovitură superbă a lui Chase Koepka. Americanul în vârstă de 29 de ani a reușit să provoace nebunia la turneul de golf din Adelaide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chase Koepka a nimerit gaura din prima, iar fanii au sărbătorit așa cum se cuvine un astfel de moment de rar.

Scene ireale la LIV Golf! Fanii au aruncat cu bere pe teren după o lovitură superbă a lui Chase Koepka

După ce lovitura lui Koepka a ajuns perfect la „destinație”, fanii prezenți la turneul LIV Golf de la Adelaide au început nebunia. Zeci de pahare cu bere au fost aruncate pe teren, chiar spre jucătorul de golf, pentru a-i cinsti reușita.

Imediat după ce a lovit mingea de golf, australienii pregăteau deja nebunia, văzând traiectoria pe care o are. După câteva secunde de suspans, s-a dat drumul la „petrecere”, incluzând Chase Koepka aruncându-și crosa de bucurie.

Reclamă

O minge de golf primită de la Tiger Woods, în 1997, a fost vândută la o licitație, cu 64.000 de dolari

O minge de golf primită de la Tiger Woods, în 1997, a fost vândută la o licitație, cu peste 64.000 de dolari. Mingea, pe care superstarul american i-a dăruit-o unui fan în timpul rundei finale a victoriei sale la turneul Masters din 1997, a fost vândută cu suma de 64.124 de dolari, a anunţat casa de licitaţii Golden Age Auctions, citată de Reuters.

Tiger Woods a reuşit un „bogey” la gaura cu numărul cinci, iar apoi i-a dăruit mingea lui Julian Nexsen, care avea nouă ani la momentul respectiv.

Licitaţia pentru mingea Titlest, care purta inscripţia „Tiger”, a început de la suma de 500 de dolari, după ce Nexsens a scos-o la vânzare pe 27 martie, au explicat organizatorii.

Reclamă 4 / 0/3

Tiger Woods, care avea atunci 21 de ani, a câştigat primul dintre cele 15 trofee majore din cariera sa la Mastersul din 1997, cu o marjă record de 12 lovituri, devenind cel mai tânăr jucător de golf care triumfă pe parcursul de la Augusta.

Tiger Woods, implicat într-un grav accident rutier

În februarie 2021 Tiger Woods a suferit un grav accident în Los Angeles. Maşina în care era s-a răsturnat şi a fost nevoie de intervenţia de urgenţă a medicilor. A fost nevoie şi apariţia unui echipaj de descarcerare.

Potrivit medicilor, piciorul drept al lui Woods a fost stabilizat cu o tijă, iar „leziunile suplimentare ale oaselor piciorului şi gleznei au fost prinse cu şuruburi„. Superstarul din golf s-a recuperat în câteva luni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și