Închide meniul

Scene teribile la Milano, înainte de AC Milan – PSG! Un suporter a fost înjunghiat în plină stradă

Viviana Moraru Publicat: 7 noiembrie 2023, 12:40 / Actualizat: 7 noiembrie 2023, 15:28

Reclamă
Scene teribile la Milano, înainte de AC Milan – PSG! Un suporter a fost înjunghiat în plină stradă

Scene teribile la Milano, înainte de AC Milan - PSG

Poliţia a intervenit imediat, după scandalul dintre fani/ Colaj Profimedia

Au fost scene teribile la Milano, înainte de AC Milan – PSG. Un fan al campioanei Franţei a fost înjughiat în plină stradă de către un suporter al milanezilor, într-o ambuscadă creată de italieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan şi PSG se duealează în etapa a patra a grupelor din Champions League. Partida se va desfăşura de la ora 22:00, în format live score, pe AS.ro.

Scene teribile la Milano, înainte de AC Milan – PSG

Mai mulţi fani ai celor de la PSG au fost înconjuraţi de ultraşii lui AC Milan, cu o seară înaintea duelului din Champions League.

Italienii era echipaţi cu mai multe obiecte periculoase şi torţe, şi i-au fugărit pe francezi pe străzile din Milano. Ca urmare a acestui fapt, un suporter a avut de suferit.

Concret, conform presei din Italia, acesta a fost înjunghiat în picior de două ori. Ultraşii din galeria celor de la AC Milan se află în spatele ambuscadei de pe străzile din Milano.

Reclamă

Italienii anunţă că o persoană a fost deja arestată, ca urmare a faptului că un fan francez a fost înjunghiat. Suporterul lui PSG este internat în stare gravă la spital.

„Un suporter al lui PSG ar fi în stare gravă după ce a fost înjunghiat de două ori. Ultrașii celor de la AC Milan i-ar fi prins într-o ambuscadă pe suporterii de la PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Aproximativ 50 de ultrași de la AC Milan i-au atacat aseară pe fanii parizieni. Italienii ar fi venit înarmați cu căști, bastoane și torțe”, au notat italienii.

Cel care va avea parte de asemenea de o primire ostilă va fi şi Gianluigi Donnarumma, cel care a plecat de la AC Milan, pentru a semna cu PSG.

Zlatan Ibrahimovici şi David Beckham vor asista la meciul AC Milan – PSG

Seară de gală în Liga Campionilor la Milano! Legende ale fotbalului mondial, Zlatan Ibrahimovici şi David Beckham vor asista la meciul AC Milan – PSG, care va avea loc, marţi seară, în grupele Ligii Campionilor.

La fel ca Zlatan Ibrahimovic, o altă legendă a fotbalului va fi prezentă la confruntarea europeană dintre cele două foste cluburi ale sale de pe San Siro.

Potrivit RMC Sport, David Beckham este aşteptat marţi seară la Milano pentru a urmări meciul dintre AC Milan şi PSG, relatează news.ro.

Luni seară, Zlatan Ibrahimovici s-a întâlnit pentru a treia oară cu Gerry Cardinale, patronul lui AC Milan, într-un loc foarte privat din oraş: Hotel Portrait, nu departe de La Scala.

Întâlnirea a durat o oră. Oficialul italian doreşte ca atacantul, acum retras din activitate, să revină la clubul lombard. A fost evocat un rol de manager general al primei echipe. Deocamdată, nu au fost divulgate alte informaţii despre evoluţia discuţiilor. Marţi, Zlatan Ibrahimovici va asista la reunirea a două dintre fostele sale cluburi în tribunele de pe San Siro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și