Închide meniul

Seară de gală în Liga Campionilor la Milano! Zlatan Ibrahimovici şi David Beckham vor asista la meciul AC Milan – PSG

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 10:50

Reclamă
Seară de gală în Liga Campionilor la Milano! Zlatan Ibrahimovici şi David Beckham vor asista la meciul AC Milan – PSG

Seară de gală în Liga Campionilor la Milano

Zlatan Ibrahimovic, pe San Siro/ Profimedia Images

Seară de gală în Liga Campionilor la Milano! Legende ale fotbalului mondial, Zlatan Ibrahimovici şi David Beckham vor asista la meciul AC Milan – PSG, care va avea loc, marţi seară, în grupele Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca Zlatan Ibrahimovic, o altă legendă a fotbalului va fi prezentă la confruntarea europeană dintre cele două foste cluburi ale sale de pe San Siro.

Seară de gală în Liga Campionilor la Milano

Potrivit RMC Sport, David Beckham este aşteptat marţi seară la Milano pentru a urmări meciul dintre AC Milan şi PSG, relatează news.ro.

Luni seară, Zlatan Ibrahimovici s-a întâlnit pentru a treia oară cu Gerry Cardinale, patronul lui AC Milan, într-un loc foarte privat din oraş: Hotel Portrait, nu departe de La Scala.

Întâlnirea a durat o oră. Oficialul italian doreşte ca atacantul, acum retras din activitate, să revină la clubul lombard. A fost evocat un rol de manager general al primei echipe. Deocamdată, nu au fost divulgate alte informaţii despre evoluţia discuţiilor. Marţi, Zlatan Ibrahimovici va asista la reunirea a două dintre fostele sale cluburi în tribunele de pe San Siro.

Reclamă

Novak Djokovic, dialog savuros la Gala Balonului de Aur! S-a dat drept jucătorul lui AC Milan: „În weekend dau hat-trick!”

Novak Djokovic a purtat un dialog savuros la Gala Balonului de Aur de la Paris cu un celebru vlogger american, ISwowSpeed. Liderul ATP s-a dat drept jucătorul celor de la AC Milan.

Novak Djokovic a fost cel care i-a înmânat trofeul Aitanei Bonmati. Aceasta a câştigat Balonul de Aur la feminin, după un sezon de vis cu Barcelona şi naţionala Spaniei.

Vloggerul american, care s-a viralizat şi cu unele videoclipuri în care îl susţine pe Cristiano Ronaldo, a purtat un scurt dialog cu Novak Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Sârbul a fost pus pe glume şi i-a transmis acestuia că este noul jucător al celor de la AC Milan. De asemenea, Nole i-a mai transmis lui ISwhowSpeed faptul că în week-end e gata să marcheze un hat-trick pentru milanezi.

  • Speed: „Îmi pari cunoscut”
  • Djokovic: „Sunt noua vedetă de la AC Milan”
  • Speed: „Da, da, da, știu”
  • Djokovic: „Nu am jucat încă, dar o să intru în următorul meci”
  • Speed: „Da? Succes”
  • Djokovic: „O să încerc să înscriu un hat-trick

Novak Djokovic: „Sunt un mare fan al Milanului”

Novak Djokovic a fost surprins de mai multe ori pe San Siro, la meciurile lui AC Milan. Acesta este prieten cu fostul jucător al „diavolilor”, Zlatan Ibrahimovic, recunoscând chiar că este fanul milanezilor.

„Sunt un mare fan al Milanului și voi fi mereu. Pentru mine, fotbalul este al doilea sport, doar sub tenis. Tatăl meu a fost fotbalist profesionist și urmăream mereu acasă meciurile rossonerilor cu mare interes”, a declarat în trecut Novak Djokovic.

Radu Drăguşin, pe lista lui AC Milan! Concurenţă uriaşă pentru transferul fundaşului român

Radu Drăguşin e şi pe lista lui AC Milan! După ce impresarul fundaşului central, Florin Manea, a anunţat că Genoa a refuzat o ofertă de 20 de milioane de euro pentru Drăguşin, acum s-a aflat că şi formaţia antrenată de Stefano Pioli e interesată de român.

Potrivit jurnaliştilor de la Corriere dello Sport, citaţi de tuttomercatoweb.com, AC Milan îl monitorizează intens pe Radu Drăgușin. Clubul din Milano doreşte să se întărească în centrul defensivei, iar Drăguşin este văzut ca soluţia ideală. AC Milan îi mai are, printre alţii, în centrul apărării pe Fikayo Tomori, Malick Thiaw, Simon Kjaer şi Pierre Kalulu.

Şi AS Roma, formaţia antrenată de Jose Mourinho, e interesată de Radu Drăguşin. Totodată, Newcastle e interesată de Radu Drăguşin, care evoluează foarte bine şi în Serie A, după ce a făcut senzaţie cu Genoa în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și