Închide meniul
Foto

Secretul succesului româncei Mădălina Ghenea! Cum a ajuns să ducă o viaţă de lux în Italia iubita lui Grigor Dimitrov

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 14:13

Reclamă
Secretul succesului româncei Mădălina Ghenea! Cum a ajuns să ducă o viaţă de lux în Italia iubita lui Grigor Dimitrov

Secretul succesului româncei Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov/ Colaj Profimedia, Instagram

S-a aflat secretul succesului româncei Mădălina Ghenea! Frumoasa actriţă în vârstă de 36 de ani a ajuns să ducă o viaţă de lux în Italia, după ce a părăsit România încă de la o vârstă fragedă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După mai multe relaţii cu bărbaţi celebri, în prezent Mădălina Ghenea se iubeşte cu Grigor Dimitrov. Tenismenul bulgar este cu patru ani mai mic decât frumoasa româncă.

Secretul succesului româncei Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este un nume foarte cunoscut în Italia, fiind actriţă, fotomodel şi chiar prezentatoare în Peninsulă. Însă puţini ştiu care este povestea din spatele succesului frumoasei românce.

Mădălina Ghenea s-a născut în Slatina, şi în copilărie a participat la o emisiune pentru copii. Până la vârsta de 15 ani, a luat lecţii de pian şi balet, şi a cochetat şi cu modelling-ul, urmând ca ulterior să plece în Italia.

Românca a reprezentat mai multe brand-uri de lux şi a avut defilări de modă în cele mai importante oraşe din lume. Ulterior, în 2007, Mădălina Ghenea devenea şi mai celebră după ce a apărut în videoclipul lui Eros Ramazzotti.

Reclamă

În 2009 primea şi primul său rol dintr-un film, şi a devenit ulterior vedetă şi la Hollywood graţie prezenţei în pelicula „House of Gucci”.

De asemenea, în 2016, Mădălinei Ghenea i s-a îndeplinit un alt vis, acela de a prezenta Festivalul de Muzică de la Sanremo, unul dintre cele mai cunoscute din lume.

De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea a avut mai multe relaţii, cu mai mulţi bărbaţi celebri, printre care Gerrard Butler sau Leonardo Di Caprio. De asemenea, frumoasa româncă are şi o fetiţă alături de omul de afaceri român, Matei Stratan.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Grigor Dimitrov, Mădălina Ghenea formează un cuplu de câteva luni şi nu se mai feresc să se afişeze. Cei doi postează des împreună şi românca îl însoţeşte la meciuri pe bulgar.

Cum se menţine în formă Mădălina Ghenea

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea a fost dezvăluit de jurnaliștii de la Gazzettta dello Sport. Italienii i-au făcut o amplă descriere modelului de 36 de ani care se iubește cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani).

Grigor Dimitrov a răsfățat-o pe Mădălina în ziua în care aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere. A decis chiar să se retragă din turneul de la Toronto pentru a pleca alături de ea într-o scurtă vacanță. Vestea a făcut rapid înconjurul lumii, iar jurnaliștii din Italia au oferit detalii despre modul prin care Ghenea a ajuns să întoarcă toate privirile.

„Un fizic asemeni celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv.

Mădălina are mare grijă și de coafurile ei. Adoră să se imspire de la Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte foarte apropiată de Italia”, a fost analiza făcută de jurnaliștii de la gazzetta.it.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și