Închide meniul
Foto

Sergio Rico a fost externat din spital, după accidentul teribil suferit la călărie! A fost în comă timp de 22 de zile

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2023, 17:04

Reclamă
Sergio Rico a fost externat din spital, după accidentul teribil suferit la călărie! A fost în comă timp de 22 de zile

Sergio Rico a fost externat din spital, după accidentul teribil suferit la călărie

Sergio Rico, la ieşirea din spital/ Profimedia

Sergio Rico a fost externat din spital, după accidentul teribil suferit la călărie la sfârşitul lunii mai. Portarul celor de la PSG a fost întâmpinat de mai mulţi oameni, la ieşirea din unitatea medicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Rico a petrecut 82 de zile în spital, după accidentul suferit în timpul unui concurs de călărie, în Spania. Portarul iberic a ratat startul sezonului alături de echipa sa, PSG.

Sergio Rico a fost externat din spital, după accidentul teribil suferit la călărie

Sergio Rico a suferit accidentul de călărie pe 28 mai, iar imediat după a fost transportat de urgenţă la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla, cu un elicopter.

Nu mai puţin de cinci săptămâni a petrecut portarul celor de la PSG la terapie intensivă, fiind supus la două operaţii. Rico a suferit o leziune cerebrală traumatică gravă, ca urmare a unei lovituri de copită încasate în cap.

De asemenea, la începutul perioadei de spitalizare, Sergio Rico a petrecut 22 de zile la terapie intensivă, şi a trecut prin momente dificile.

Reclamă

Însă, la două luni şi jumătate după accidentul suferit, Sergio Rico a fost externat. În momentul în care a ieşit din spital, portarul a fost însoţit de soţia lui, Alba. De asemenea, ibericul a ieşit din unitatea medicală în uralele oamenilor care îl aşteptau la porţile spitalului.

Vizibil slăbit după perioada teribilă prin care a trecut, (Vezi galeria FOTO de la finalul articolului) şi după cele peste 20 de zile de stat în comă, Sergio Rico şi-a îmbrăţişat soţia, şi a zâmbit atunci când a văzut câtă lume s-a strâns pentru a-l întâmpina, la ieşirea din spital. Alba, partenera portarului, a fost surprinsă cu ochii în lacrimi, alături de soţul ei.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Kylian Mbappe, colegul său de la PSG, a transmis un mesaj, după ce a văzut că Rico a fost externat din spital.

„Poza zilei. Nu o să vedeți ceva mai bun decât asta. Atât de fericit să te văd așa, frate”, se arată în mesajul emoţionant postat de Mbappe, pe Instagram.

Portarul lui PSG, Sergio Rico, internat de la finalul lunii mai

Sergio Rico a suferit accidentul grav în timp ce se afla cu soţia sa lângă El Rocio (provincia Huelva). Rico (29 de ani) a căzut de pe cal şi, conform informaţiilor avute de cotidianul spaniol Marca, a fost lovit de animal în zona gâtului.

Fotbalistul a fost evacuat de urgenţă cu un elicopter şi dus la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla. Medicii au dat un comunicat în care precizau că starea lui Rico era gravă, jucătorul fiind intubat, dar stabil.

Sergio Rico s-a aflat, ultima dată, pe banca rezervelor lui PSG la meciul cu Strasbourg, de unde a plecat cu un avion privat spre sudul Spaniei, pentru a participa la pelerinajul de la El Rocio. La acest pelerinaj, mulţi dintre pelerini vin călare pe cai, celebrând astfel obiceiurile agrare ale regiunii andaluze.

În sezonul trecut, portarul nu a prins niciun meci oficial în poarta PSG-ului. Acesta este legitimat la echipa din capitala Franței încă din anul 2019, dar nu a jucat prea multe minute pentru parizieni. În total, de la sosirea din vara lui 2019, Sergio Rico a apărat în 24 de partide pentru PSG. Acesta este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” Vezi toate știrile
Citește și