Închide meniul
Foto

Shakira, întâlnire de gradul 0 cu Gerard Pique! Cântăreaţa columbiană a făcut un gest obscen

Reclamă

Publicat: 21 noiembrie 2022, 14:31

Shakira, întâlnire de gradul 0 cu Gerard Pique! Cântăreaţa columbiană a făcut un gest obscen

Shakira, reacţie necontrolată când s-a întlnit cu Gerard Pique

Gerard Pique şi Shakira s-au despărţit / Profimediaimages

Shakira, întâlnire de gradul 0 cu Gerard Pique. Cei doi s-au intersectat la un meci de fotbal în care au participat şi cei doi copii ai lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira şi Gerard Pique s-au despărţit cu scandal în acest an, iar cântăreaţa din Columbia pare extrem de supărată pe fostul căpitan al Barcelonei.

Shakira, întâlnire de gradul 0 cu Gerard Pique

La meciul de fotbal de copii, Shakira şi Pique au păstrat cât au putut distanţa. Shakira a fost cea care s-a agitat mai mult şi s-a comportat ca un adevărat şef de galerie. Jurnaliştii spanioli au surprins un gest obscen făcut de Shakira. Aceasta şi-a dus degetul mijlociu la faţă, iar presa a speculat că acesta fi fost un mesaj pentru Pique, scrie telecinco.es.

Vezi VIDEO AICI.

Shakira și-a speriat apropiații! Decizia radicală luată de artistă

Shakira și-a speriat apropiații, din cauza stării emoționale în care se află, anunță presa din Spania. Cotidianul Marca a confirmat că celebra artistă din Columbia nu va cânta la Cupa Mondială din Qatar, fiind în continuare afectată de problemele personale cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Reclamă

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique în vară, iar de atunci cântăreața s-a aflat într-un „carusel” emoțional. Ulterior, columbianca a fost acuzată și pentru evaziune fiscală.

Anul 2022 a fost unul extrem de dificil pentru Shakira. Din cauza evenimentelor nefericite din viața personală, artista sud-americană a luat o decizie radicală.

Shakira a hotărât să nu meargă la Campionatul Mondial din această iarnă, unde ar fi trebuit să cânte alături de alte nume răsunătoare din industria muzicală internațională.

Reclamă 4 / 0/3

Turneul final din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022. Cu 4 zile înainte de startul Mondialului, Shakira a decis să nu participe. De amintit că, la Cupa Mondială din 2010, Shakira a făcut furori cu hit-ul „Waka waka”. De altfel, tot la turneul din urmă cu 12 ani, artista l-a cunoscut pe Gerard Pique, alături de care are 2 copii: Sasha și Milan.

Shakira nu își revine, după despărțirea de Gerard Pique

Potrivit presei spaniole, apropiații Shakirei se tem pentru renumita artistă, care trece printr-o perioadă extrem de grea, din punct de vedere emoțional. Recent, columbianca a lansat o piesă tristă, despre despărțire, cu trimitere către Gerard Pique.

Shakira a ajuns la un consens cu fostul său partener, în urma căruia va pleca de la Barcelona și se va muta la Miami, alături de cei doi copii. Shakira nu este singura artistă care a refuzat să cânte la Cupa Mondială din Qatar. La rândul lor, Rod Stewart și Dua Lipa au respins oferta organizatorilor din Qatar, pe motiv că nu au fost respectate drepturile omului în pregătirea turneului.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și