Închide meniul

Shaquille O’Neal, apariţie de senzaţie la Electric Castle! Tricoul cu care a mixat la festival fostul star din NBA

Publicat: 20 iulie 2024, 11:31

Reclamă
Shaquille ONeal, apariţie de senzaţie la Electric Castle! Tricoul cu care a mixat la festival fostul star din NBA

Shaquille O'Neal, apariţie de senzaţie la Electric Castle!

Shaquille O'Neal / Profimedia Images

Shaquille O’Neal a avut o apariţie de senzaţie la Electric Castle! Fostul star din NBA a mixat îmbrăcat într-un tricou al campioanei României, U Banca Transilvania Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendarul baschetbalist american Shaquille O’Neal a susţinut, vineri noapte, la Electric Castel, un show îndelung aplaudat de fanii care şi-au făcut numeroase fotografii cu fostul star din NBA. Cu trupa sa, DJ Diesel, Shaq a surprins asistenţa, mixând echipat cu un tricou al campioanei României, U Banca Transilvania Cluj, marcat cu numărul 34.

Shaquille O’Neal, apariţie de senzaţie la Electric Castle! Tricoul cu care a mixat la festival fostul star din NBA

Spectacolul ”Diesel aka Shaq” – DJ Diesel a fost extrem de aşteptat de publicul entuziast de la Electric Castle.

Fanii s-au bucurat şi de fotografii cu Shaquille O’Neal, care s-a arătat impresionat de atmosferă şi de aplauzele primite. La intrarea pe scenă, Shaq a strigat ”Haide, U!”, iar faptul că a mixat îmbrăcat cu tricoul cu numărul 34 al campioanei U BT Cluj a produs deliciul publicului, relatează news.ro.

Fostul cvadruplu campion în NBA şi campion olimpic în 1996 este în prezent producător de muzică electronică şi participă la festivaluri în întreaga lume.

Reclamă
Reclamă 4

La Electric Castel, programul de vineri a mai inclus pe scena principală concertele Bring Me The Horizon, Paolo Nutini, Nina Kravitz, CTC şi Coma.

Shaquille O'Neal, la Electric Castle / Electric Castle
Shaquille O’Neal, la Electric Castle / Electric Castle
Shaquille O'Neal, la Electric Castle / Electric Castle
Shaquille O’Neal, la Electric Castle / Electric Castle

Shaquille O’Neal l-a întrebat pe LeBron James dacă e cel mai mare jucător din istorie: ”M-aș alege pe mine în fața oricui a mai jucat acest sport”

Shaquille O’Neal l-a întrebat pe LeBron James dacă e cel mai mare jucător din istorie, după ce a doborât recordul lui Kareem Abdul-Jabbar şi a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA.

Jucătorul de 39 de ani nu a stat pe gânduri și a susținut că poate fi considerat cel mai mare baschetbalist. În ultimii ani, ”lupta” pentru titulatura de GOAT a fost dusă, în opinia fanilor și a specialiștilor, între LeBron James, Kobe Bryant și Michael Jordan.

Reclamă

mediat după meciul cu Oklahoma City Thunder, ”Shaq” a avut dialogul cu Lebron în timpul Postgame Show. ”Am spus la începutul acestei emisiuni că mi-aș fi dorit ca eu să fi avut parte de acest moment în care să-l depășesc pe Kareem. Știu care ar fi fost atitudinea mea, dar te face asta cel mai mare jucător din istorie? Ești The GOAT?”, a întrebat Shaquille O’Neal.

”Voi lăsa restul lumii să stabilească asta. Este o discuție interesantă”, a spus, inițial, LeBron, care a fost întrerupt de uriașul O’Neal. ”Vreau să te aud pe tine că spui asta”, i-a cerut cel care este pe 8 în topul celor mai mari marcatori din NBA, cu 28.596 de puncte.

”Eu m-aș alege pe mine, în fața oricui a mai jucat acest sport. Fiecare va avea favoritul lui, dar eu știu ce am adus acestui sport și știu ce aduc sportului în fiecare seară când joc și ce pot face pe teren. Întotdeauna am simțit că sunt cel mai bun care a jucat acest sport, dar sunt mulți alți mari jucători și îmi pare bine că am avut parte de o asemenea călătorie”, a mai spus James.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să ma înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

23:26

Mihai Stoica a dezvăluit marea greşeală făcută de FCSB cu Unirea Slobozia: „Schimbarea nu a fost foarte inspirată”

23:00

VIDEOLeon Madsen a câştigat Speedway Euro Championship, a doua etapă a sezonului. Competiţia a fost LIVE în AntenaPLAY

22:37

Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali: „Alibiuri nu caut”. Cum a analizat faza controversată din Unirea Slobozia – FCSB

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 LIVE VIDEOGala de Box Magnificent 7 e ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Birmingham
Citește și