Închide meniul

Moment istoric! LeBron James a depăşit recordul lui Kareem Abdul-Jabbar şi a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2023, 8:24 / Actualizat: 24 iulie 2023, 17:30

Moment istoric! LeBron James a depăşit recordul lui Kareem Abdul-Jabbar şi a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA

LeBron James a depăşit recordul lui Kareem Abdul-Jabbar şi a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA

LeBron James, în timpul unui meci pentru LA Lakers / Profimedia

LeBron James a depășit recordul Kareem Abdul-Jabbar şi a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA, joi, la meciul cu Oklahoma City Thunder.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 38.388 de puncte, LeBron l-a depăşit pe KAJ, care avea 38.387 puncte şi stabilise acest record în 1984, cu opt luni înainte ca „Regele James” să se nască, informează news.ro. 

LeBron James a depășit recordul lui Kareem Abdul-Jabbar şi a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA

LeBron James are 20 de sezoane în NBA şi 1.410 meciuri jucate.

James, care avea nevoie de 36 de puncte, a depăşit recordul cu zece secunde înainte de finalul sfertului trei al meciului cu Oklahoma City Thunder.

Reclamă

Înainte de sfertul patru, LeBron a fost felicitat în teren de Jabbar, aflat în sală şi care s-a retras din activitate în 1989.

LeBron James, primul jucător activ din NBA devenit miliardar

Potrivit revistei americane Forbes, averea lui LeBron James a ajuns la un miliard de dolari. El este primul jucător activ din NBA care a obţinut acest statut.

Cu cele 121 de milioane de dolari (112 milioane de euro) achiziţionate anul trecut, contul bancar al lui LeBron James a ajuns acum la suma colosală de un miliard de dolari (930 de milioane de euro), potrivit revistei americane Forbes. Jucătorul lui Lakers, încă activ, se descurcă mult mai bine decât Michael Jordan, care a fost nevoit să aştepte la 11 ani de la retragere pentru a fi în fruntea unei asemenea averi.

Reclamă 4 / 0/3

James ar fi câştigat aproape 400 de milioane de dolari (372 de milioane de euro) în timpul carierei sale la Cleveland, Miami şi Los Angeles. Și investiţiile lui i-au adus foarte mult, peste 900 de milioane de dolari (837 de milioane de euro), conform Forbes, citat de lequipe.fr.

Recomandări
  • LeBron James a depăşit recordul lui Kareem Abdul-Jabbar
  • A devenit cel mai bun marcator din istoria NBA

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și