Închide meniul

Shaquille O’Neal l-a întrebat pe LeBron James dacă e cel mai mare jucător din istorie: ”M-aș alege pe mine în fața oricui a mai jucat acest sport”

Dan Roșu Publicat: 8 februarie 2023, 9:20

Reclamă

Shaquille O’Neal l-a întrebat pe LeBron James dacă e cel mai mare jucător din istorie, după ce a doborât recordul lui Kareem Abdul-Jabbar şi a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 38 de ani nu a stat pe gânduri și a susținut că poate fi considerat cel mai mare baschetbalist. În ultimii ani, ”lupta” pentru titulatura de GOAT a fost dusă, în opinia fanilor și a specialiștilor, între LeBron James, Kobe Bryant și Michael Jordan.

Shaquille O’Neal l-a întrebat pe LeBron James dacă e cel mai mare jucător din istorie

Imediat după meciul cu Oklahoma City Thunder, ”Shaq” a avut dialogul cu Lebron în timpul Postgame Show. ”Am spus la începutul acestei emisiuni că mi-aș fi dorit ca eu să fi avut parte de acest moment în care să-l depășesc pe Kareem. Știu care ar fi fost atitudinea mea, dar te face asta cel mai mare jucător din istorie? Ești The GOAT?”, a întrebat Shaquille O’Neal.

”Voi lăsă restul lumii să stabilească asta. Este o discuție interesantă”, a spus, inițial, LeBron, care a fost întrerupt de uriașul O’Neal: ”Vreau să te aud pe tine că spui asta”, i-a cerut cel care este pe 8 în topul celor mai mari marcatori din NBA, cu 28.596 de puncte.

”Eu m-aș alege pe mine, în fața oricui a mai jucat acest sport. Fiecare va avea favoritul lui, dar eu știu ce am adus acestui sport și știu ce aduc sportului în fiecare seară când joc și ce pot face pe teren. Întotdeauna am simțit că sunt cel mai bun care a jucat acest sport, dar sunt mulți alți mari jucători și îmi pare bine că am avut parte de o asemenea călătorie”, a mai spus James.

Reclamă
Reclamă 4

Anunțul făcut de LeBron James după ce a intrat în istoria NBA

Cu 38.388 de puncte, LeBron l-a depăşit pe KAJ, care avea 38.387 puncte şi stabilise acest record în 1984, cu opt luni înainte ca „Regele James” să se nască. LeBron James are 20 de sezoane în NBA şi 1.410 meciuri jucate, dar cariera lui nu se va opri aici.

”Cu siguranță știu că mai pot juca încă doi ani, dacă țin cont de cum mă simt, de reacția corpului meu în timpul sezonului, știu că mai pot juca doi ani. E vorba doar de ce ai în minte. Dacă mintea mea e încă acolo, dacă rămân motivat, sunt pregătit să concurez pentru noi campionate.

Reclamă

Aceasta este gândirea mea acum, că pot câștiga și alte titluri. Dar totul pornește de la partea mentală. Dacă voi fi motivat, sunt pregătit să mă antrenez în fiecare zi”, a mai spus James.

Momente copleşitoare după ce LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA

Au fost momente copleşitoare după ce starul de la Lakers, LeBron James, a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA. Meciul s-a oprit imediat, iar toată lumea l-a aplaudat. Copiii starului de la Lakers, dar şi mama lui au venit să îl felicite.

Imediat după ce LeBron James a marcat coşul prin care a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA, meciul s-a oprit pentru la starul de la Lakers să primească felicitările. Toată lumea l-a aplaudat, iar pe teren au apărut copiii acestuia, dar şi mama lui.

Înainte de sfertul 4, Kareem Abdul-Jabbar, cel care deţinea recordul de puncte din NBA, a venit personal să îl felicite. Acesta l-a îmbrăţişat şi i-a pasat simbolic o minge, prin care îi recunoaşte titlul de cel mai bun jucător din istoria NBA.

„Vreau să le mulțumesc fanilor Lakers, sunteți unici. Să pot fi în prezența unei legende cum este Kareem înseamnă foarte mult pentru mine. Pentru frumoasa mea soție, pentru fata mea, pentru băieții mei, prietenii mei, familia mea, mama mea, pentru toți cei care au fost alături de mine pe acest drum în ultimii 20 de ani. Vreau să vă mulțumesc, pentru că nu aș fi eu fără voi. Ajutorul, pasiunea și sacrificiile voastre m-au ajutat să ajung în acest punct„, a mai spus LeBron James după ce a rescris istoria în NBA.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:25

LIVE TEXTFranţa – Belgia 0-0. De Bruyne a fost aproape să deschidă scorul! Mbappe, fără ocazii în startul meciului

19:18

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

18:50

Noutățile lunii Iulie în AntenaPLAY

18:46

„Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?” Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda: „Nu vă lăsaţi înşelaţi!”

18:32

Răzvan Marin, înainte de România – Olanda: „Cine va intra pe teren, va da totul să califice echipa!”

18:08

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în România – Olanda. Cum i-a descris pe Ianis Hagi şi Dennis Man

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și