Închide meniul
Foto

Şi-a deschis cont pe OnlyFans la două luni după ce a fost dată afară din Satul Olimpic. La 20 de ani, Luana a renunţat la înot!

Publicat: 15 octombrie 2024, 10:33

Reclamă
Şi-a deschis cont pe OnlyFans la două luni după ce a fost dată afară din Satul Olimpic.  La 20 de ani, Luana a renunţat la înot!

Luana Alonso şi-a deschis cont pe OnlyFans la două luni după ce a fost dată afară din Satul Olimpic. Ce le-a promis fanilor

Luana Alonso / Colaj Instagram

Luana Alonso (20 de ani) a luat o nouă decizie radicală şi a anunţat că şi-a deschis cont pe OnlyFans, la două luni după ce a fost dată afară din Satul Olimpic. Tânăra sportivă îşi anunţase retragerea din înot, imediat după ce ratase calificarea în finala de 100 de metri a probei de fluture.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luana a stârnit controverse uriaşe la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportiva din Paraguay a ajuns să fie dată afară din Satul Olimpic pentru acte de indisciplină. Ea a plecat să viziteze Disneyland fără a anunţa pe nimeni şi a fost aspru sancţionată, mai ales că nu mai urma să concureze în nicio probă. „Prezența ei creează un mediu nepotrivit pentru restul sportivilor„, a fost anunţul oficial.

Luana Alonso şi-a deschis cont pe OnlyFans la două luni după ce a fost dată afară din Satul Olimpic

Am luat decizia de a mă retrage şi sunt fericită că ultima mea cursă a fost la Jocurile Olimpice. Voi merge să studiez în Statele Unite şi îmi voi continua cariera în ştiinţe politice. De ce nu, într-o zi voi fi Ministru al Sportului.

Întotdeauna voi avea o pasiune pentru înot, dar nu este ceea ce îmi doresc în viaţă. Vreau să lucrez pentru o companie, am deja planul făcut pentru viaţa mea şi sper că asta se va întâmpla„, declara Luana Alonso la Paris.

La două luni distanţă, tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a luat o hotărâre surprinzătoare. A declarat că şi-a deschis cont pe platforma cu conţinut dedicat adulţilor.

Reclamă
Reclamă

Favorita voastră, fosta înotătoare. Promit că nu veţi regreta asta. Ne vom distra mult împreună (în mesaje)„, a scris Luana Alonso, potrivit dailymail.co.uk.

Cei care vor să îi urmărească conţinutul trebuie să achite 27 de lire sterline pe lună (n.r. 161 de lei).

Luana încearcă să se îmbogăţească de pe urma popularităţii dobândite la Jocurile Olimpice 2024. În prezent, ea are 1.1 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.

Reclamă

După ce s-a întors în ţara natală, fosta înotătoare a declarat că a primit mesaje pe reţelele sociale inclusiv de la Neymar.

Lui Neymar i-a plăcut una dintre postările mele şi apoi mi-a trimis un mesaj. Eu nu l-am văzut atunci. I-am răspuns două săptămâni mai târziu şi am vorbit. E tot ce pot să spun„, a spus Luana.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:12

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă azi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

21:08

Mihai Stoica a fost vrăjit de ”tricolorii” mici. Mesajul pe care l-a transmis după ce a văzut meciul România U21 – Elveţia U21

21:05

EXCLUSIVRomânia joacă în albastru după 34 de ani! Mircea Lucescu: „Eu am făcut echipament complet albastru”! Cum s-a opus Elena Ceauşescu

21:04

FotoSărbătoare în Giulești, după calificarea României U21 la EURO 2025! Ce s-a întâmplat după 3-1 cu Elveția U21

20:55

NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu

20:43

VideoMircea Lucescu a spus motivul pentru care a optat pentru aceeaşi echipă de start cu Lituania! O singură modificare în primul 11

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 3 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 4 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Mircea Lucescu a făcut gluma serii când a ajuns la Kaunas. Lituania – România e marţi, de la 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și