Închide meniul

Simona Halep a vorbit despre nunta cu Toni Iuruc. Anunţul făcut chiar la revenirea în ţară: „Domnul Ilie Năstase m-a dat de gol!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2021, 16:37

Simona Halep a vorbit despre nunta cu Toni Iuruc. Anunţul făcut chiar la revenirea în ţară: „Domnul Ilie Năstase m-a dat de gol!

Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep

Instagram Simona Halep

Halep a confirmat că nunta va avea loc pe 15 septembrie, la Constanţa. Ilie Năstase a fost cel care anunţase data evenimentului în premieră, în perioada în care „Simo” juca în turneul de Grand Slam din Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a vorbit despre nunta cu Toni Iuruc

Da, domnul Ilie Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Sunt emoții diferite. E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă„, a spus Simona Halep la revenirea în ţară.

Ilie Năstase a făcut publică data la care Simona Halep va avea nunta. Fostul lider ATP a fost invitat la marele eveniment care va avea loc la Constanţa.

Nu ne-am decis încă ce cadou le vom lua mirilor. Mai avem ceva timp să ne hotărâm. Mă bucur pentru ei, dar nu le voi da nici un sfat legat de căsătorie, fiindcă cred ca fiecare are parte de experiența sa. Personal nu îl cunosc pe viitorul mire, așa că va fi prima dată când ne vom și cunoaște.

Pot însă să vă spun că voi fi îmbrăcat în alb, în costum de general alb, mai exact. Îmi făcusem un costum alb și e cea mai bună ocazie să îl port. Ioana nu s-a decis încă la ce vestimentație va apela. Pe de altă parte, 15 septembrie va fi o dublă sărbătoare pentru mine, fiind și ziua soției. Hotărâsem să ieșim la restaurant și destinul a făcut ca la același restaurant să facă petrecerea și tinerii miri… Cred ca va fi ceva de neuitat”, a spus Năstase la Kanal D.

Reclamă

Halep a dat, acasă, mare petrecere de logodnă. Mulţi au crezut că s-a căsătorit cu iubitul ei, Toni Iuruc.

O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat.

Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă„, a spus Simona Halep, în luna iulie, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep se va căsători cu Toni Iuruc
  • Anunţul făcut imediat după revenirea de la US Open 2021

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și