Închide meniul

Simona Halep, dată de gol de Ion Ţiriac! Ce a putut să facă sportiva noastră: Puţină lume ştia asta

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 octombrie 2021, 16:48

Simona Halep, dată de gol de Ion Ţiriac! Ce a putut să facă sportiva noastră: Puţină lume ştia asta

Simona Halep

Instagram Simona Halep

  • Simona Halep, dată de gol de Ion Ţiriac
  • Ce a putut să facă sportiva noastră

Ion Ţiriac s-a decis să spună totul despre Simona Halep. Magnatul a devoalat mai multe secrete ale Simonei Halep. Campioana noastră a primit mai mulţi bolizi, de-a lungul anilor, drept cadou pentru performanţele din tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, dată de gol de Ion Ţiriac

Simona Halep şi-a umplut garajul cu maşini ultimul răcnet, iar una dintre mărcile preferate ale sportivei este Porsche. Datorită faptului că sponsorizează turnee de tenis importante, firma germană i-a făcut cadou Simonei mai multe bijuterii pe roți.

Ion Țiriac, unul dintre cei mai mari colecționari de automobile, a dezvăluit că Simona Halep nu a vândut nici măcar una dintre mașinile marca Porsche primite cadou în decursul carierei! Astfel, Simona a primit garanții, în loc de bani, mai multe mașini Porsche pentru a participa la turnee precum cel de la Stuttgart.

Reclamă

Secretul mai puţin ştiut al Simonei Halep

„Pe lângă premii, mai iei o garanție care te duci acolo! Garanția lui Becker era un milion, la Federer s-au făcut două milioane! Porsche, în loc să dea o garanție la toată treaba asta, spune: ‘Domne, dacă sunteți în primele 10, aveți dreptul să vă facem cadou câte un Porsche, în niște limite oarecum normale”, a spus Ion Ţiriac.

Dar asta nu e tot. Magnatul spune că Simona Halep a păstrat toate maşinile primite de-a lungul anilor. „Nu poți să îl iei cu roți de aur sau cu nu știu ce! Deci toate fetele astea care au fost în Top 10 atâția ani de fiecare dată au primit câte un Porsche! Din câte știu eu, Simona nu a vândut niciunul, le are pe toate!

Reclamă

Ba avea și în muzeu unul sau două. Cred că e mult mai inteligent sistemul ăsta al Porsche, decât să plătești pe una sau pe alta la un turneu din ăsta WTA 500″, a spus Ion Țiriac la un eveniment în care și-a prezentat cea mai nouă achiziție, un Porsche 911 Targa 4S, evaluat la aproximativ 200.000 de dolari.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani
Diverse • 15 apr., 9:17
FOTO
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani. Imagini rare alături de nepoţii miliardarului: „Cea mai bună zi!”
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții
Diverse • 14 apr., 9:12
FOTO
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții! Cum se menține în formă românca de 48 de ani
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”