Închide meniul

Simona Halep, omagiu pentru Ivan Patzaichin și Ion Caramitru! Cuvinte uriaşe pentru cei doi campioni pe care i-a pierdut România

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2021, 9:11

Reclamă
Simona Halep, omagiu pentru Ivan Patzaichin și Ion Caramitru! Cuvinte uriaşe pentru cei doi campioni pe care i-a pierdut România

Simona Halep, mesaj de susţinere pentru Shuai Peng

Profimediaimages

Simona Halep a postat mesaje pe rețelele de socializare. „O legendă a sportului românesc! Drum lin, Ivan Patzaichin!” a scris Halep pe contul său de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, mesaj după moartea lui Ivan Patzaichin

„Un idol pentru toate generatiile, nu numai pentru rezultatele sale sportive, ci și pentru felul său de a trăi și de a împărtăși bunătate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a postat Halep pe Facebook.

„Un fabulos actor! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Halep, după ce a aflat de decesul lui Ion Caramitru.

Reclamă
Reclamă 4

Ivan Patzaichin și Ion Caramitru au încetat din viață, duminică, la același spital din capitală. Patzaichin avea 71 de ani și a pierdut lupta cu o boală incurabilă. Caramitru a murit la 79 de ani, la câteva ore după Patzaichin.

Simona Halep, eliminată de la US Open

În altă ordine de idei, Halep a fost eliminată de la US Open, în optimi. Sportiva noastră a fost învinsă de Svitolina, scor 3-6, 3-6. Pentru a uita de supărare, Halep s-a relaxat alături de Toni Iuruc la un desert.

Reclamă

„Nu-mi place niciodată să joc cu Elina Svitolina, meciurile sunt grele, sunt ciudate contra ei, am revenit eu, a revenit apoi ea la unele meciuri. Trebuie să stai concentrată la fiecare punct și să alergi mult, să muncești, e muncă brută la partidele cu ea”, a spus Halep după meci.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și