Închide meniul

Simona Halep – Elina Svitolina 3-6, 3-6. „Simo”, OUT de la US Open. Marea noastră campioană a luptat admirabil, dar a cedat pe final. Momentele care au decis partida

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 20:25

Simona Halep – Elina Svitolina 3-6, 3-6. „Simo, OUT de la US Open. Marea noastră campioană a luptat admirabil, dar a cedat pe final. Momentele care au decis partida

Simona Halep

Profimedia

Simona Halep – Elina Svitolina 3-6, 3-6

Simona Halep nu a jucat rău, dar a fost trădată de una dintre armele ei importante, reverul, şi nu a fructificat câteva momente cheie ale meciului, mai ales în primul set. Ea a făcut break la 1-1, apoi a atacat neinspirat pe propriul serviciu şi a fost egalată de jucătoarea ucraineană. La 3-3, românca a avut break-ul în mână, 15-40, înainte de a ceda patru mingi la rând şi ghemul. Svitolina a profitat de un nou ghem slab la serviciu al Simonei şi a făcut 5-3, închizând setul imediat, 6-3, după 34 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul lider WTA a reuşit câteva lovituri excepţionale în setul al doilea, ridicând în picioare numerosul public prezent pe arena picipală de la Flushing Meadows, majoritar de partea româncei.

La 1-2, Halep a închis rebreak-ul cu o diagonală perfectă din colţul suprafeţei de joc, care i-a încântat pe fani. A repetat loviturile spectaculoase în ghemul următor şi a trecut la conducere, 3-2. De la 2-3, ucraineanca nu a mai pierdut niciun ghem şi a pus capăt meciului tot cu cu 6-3, după o oră şi 16 minute.

Elina Svitolina va evolua în faza următoare cu germana Angelique Kerber, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, şi jucătoarea canadiană Leylah Fernandez, locul 73 WTA.

Update: FINAL DE MECI! Simona Halep a fost eliminată de Elina Svitolina, care s-a impus în două seturi: scor 6-3, 6-3.

Reclamă

Update: Momente dificile pentru Simona Halep. Svitolina conduce cu 5-3 în setul al doilea şi e la un singur game de victorie.

Update: Elina Svitolina a reuşit break-ul şi conduce cu 4-3. Momente dificile pentru marea noastră campioană.

Update: Simona Halep a trecut în avantaj în setul al doilea: 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Simona Halep reuşeşte break-ul, după o lovitură fabuloasă. Deşi era într-o poziţie incomodă, Simona Halep a reuşit un passing de senzaţie. Scorul este 2-2 în setul al doilea.

Update: Continuă problemele pentru Simona Halep. Svitolina a reuşit primul break în setul al doilea.

Update: Elina Svitolina a câştigat primul set, scor 6-3.

Update: Elina Svitolina a reuşit break-ul şi va servi pentru set. 

Update: Elina Svitolina şi-a făcut cu mari emoţii serviciul. Halep a avut două şanse de break.

Update: Simona Halep a reuşit să egaleze. Echilibru în primul set.

Reclamă

Update: Elina Svitolina nu se lasă şi a reuşit re-break-ul. Ulterior, sportiva din Ucraina şi-a câştigat serviciul şi conduce cu 3-2.

Update: BREAK Simona Halep! Campioana noastră joacă fenomenal în startul partidei cu Elina Svitolina, pe care o conduce cu 2-1.

Update: Simon Halep a egalat la cap[tul unui game extrem de disputat. Simona Halep a reuşit un punct fabulos.

Update: Elina Svitolina a câştigat primul game al partidei.

Update: A început partida. Elina Svitolina serveşte prima.

Update: Cele două jucătoare au ieşit pe teren.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de zece ori până acum, scorul fiind egal, 5-5. În ultima partidă, care a avut loc în faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, din 2019, Svitolina s-a impus cu 7-5, 6-3.

În acelaşi an, Halep a câştigat, în semifinale la Wimbledon, scor 6-1, 6-3, şi la Qatar Open, tot în semifinale, scor 6-3, 3-6, 6-4. Şi pe hadrd, cele două jucătoarea sunt la egalitate, scor 3-3.

Simona Halep – Elina Svitolina LIVE TEXT | Simona, în formă fizică maximă

Simona Halep a părut relaxată după ce a trecut cu bine peste meciul „de foc” cu Elena Rybakina. A obţinut victoria în set decisiv.

„E plăcut să fiu din nou prezentă, după cinci ani, în cea de-a doua săptămână de la US Open. Am spus că e vorba de trei, pe teren, iar fratale meu mi-a spus că sunt cinci, nu trei. Mă corectez acum„, a glumit Simona Halep, la conferinţa de presă.

„Au fost multe meciuri. Am avut câteva înfrângeri greu de digerat împotriva ei, dar au fost, de asemenea, şi victorii frumoase. Va fi o adevărată bătălie şi un meci grozav„, a declarat Elina Svitolina, potrivit wtatennis.com.

Simona Halep revine în TOP 10 WTA

Halep a primit veşti excelente înaintea meciului cu Elina Svitolina. Românca îşi asigură, după finalul US Open 2021, între cele mai bune 10 jucătoare ale lumii. A fost avantajată de jocul rezultatelor!

Pentru a fi sigură de revenirea în TOP 10, Simona avea nevoie ca Petra Kvitova să fie eliminată rapid. Jucătoarea din Cehia, cap de serie numărul 10, a cedat surprinzător în faţa Mariei Sakkari, scor 4-6, 3-6.

Recomandări
  • Simona Halep – Elina Svitolina 3-6, 3-6
  • Simona Halep, OUT de la US Open 2021

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și