Închide meniul

Simona Halep, sfat prețios pentru David Popovici: „Se vede că e atitudinea lui! O să facă lucruri mărețe”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2022, 21:39

Simona Halep, sfat prețios pentru David Popovici: „Se vede că e atitudinea lui! O să facă lucruri mărețe

Sfatul Simonei Halep pentru David Popovici

Colaj cu Simona Halep și David Popovici / as.ro

Simona Halep a vorbit la superlativ despre David Popovici, pe care l-a sfătuit să nu țină cont de părerile oamenilor din exterior. Simo crede că puștiul de 17 ani trebuie să urmeze doar propria persoană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici, în vârstă de 17 ani, a atras atenția lumii întregi prin performanțele sale incredibile.

Simona Halep, sfat prețios pentru David Popovici

„David e un sportiv excepțional deja și cu siguranță va fi și mai mare. Îl felicit din tot sufletul, știu câtă muncă este. Și mă bucur tare mult că are încredere în el, se vede că e atitudinea lui, și sunt sigur că o să facă lucruri mărețe. Mă bucur pentru el, este un moment deosebit. Îi doresc să rămână calm, să ia toată dragostea oamenilor și să nu asculte absolut nimic în afară de ceea ce simte el”, a spus Simona Halep, la revenirea în România, după ce a participat la Wimbledon 2022.

David Popovici a câștigat vineri medalia de aur în proba de 50 de metri liber la Campionatul European de Juniori de la Otopeni.

Popovici e dulu-campion mondial la 100 de metri liber și 200 de metri liber, performanță reușită la Mondialul de Natație de la Budapesta, în iunie.

Reclamă

La Jocurile Olimpice 2020, David Popovici a terminat pe locul 7 la 100 de metri liber si locul 4 la 200 de metri liber.

David Popovici nu vrea să fie numit „fenomen”

David Popovici e deranjat de cuvântul „fenomen”. Înotătorul de doar 17 ani nu vrea să fie folosit acest termen când se face referire la el.

„(N.r. – Realizezi că ești un fenomen în România?) Nu prea îmi place termenul ăsta, dar atâta timp cât sunt fenomen înseamnă să îi inspir pe ceilalți, atunci da, mă numesc așa. Nu prea citesc articole, îmi trăiesc viața normală, obiectivul meu suprem este să devin cât mai bun la înot și să înspir cât mai multă lume”, a spus David Popovici, după ce a cucerit aurul la 50 de metri liber la Campionatul European de Juniori de la Otopeni.

Reclamă 4 / 0/3

Dorința cea mare a lui David Popovici: „Mi s-a propus!”

David a dezvăluit că i s-a propus ca unul dintre bazinele din România să îi poarte numele, după performanțele fabuloase obținute la Campionatele Mondiale și Europene, din această vară.

Dublul campion mondial visează ca, la un moment dat, în București să se construiască un bazin de înot ultramodern, unde tinerii sportivi să poată crește și să ajungă la cel mai înalt nivel, la fel ca David Popovici.

„Dacă nu mă înșel, mi s-a propus. Dar nu vreau eu, consider că trebuie să mă ridic la nivelul așteptărilor personale și poate după ce mi se va încheia cariera, poate atunci.

Mi-ar plăcea să se înoate la un nivel cât mai înalt la noi în țară. Ar fi frumos chiar în București, în orașul din care sunt (n.r. – să se construiască un nou bazin). Cu cât mai repede s-ar întâmpla, cu atât mai bine.”, a spus David Popovici, după ce a câștigat aurul la 50 metri liber.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și