Închide meniul
Foto

Sofia Vergara, apariţie de senzaţie la Al Nassr – PSG! Are 50 de ani, dar arată fabulos

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2023, 13:10

  • Sofia Vergara, apariţie de senzaţie la Al Nassr – PSG
  • Sofia Vergara, în vârstă de 50 de ani, a fost spectator de lux

Sofia Vergara, apariţie de senzaţie la Al Nassr – PSG. Sofia Vergara, în vârstă de 50 de ani, a fost spectator de lux la super-amicalul dintre Al Nassr şi PSG. A fost prima întâlnire din Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, după transferul starului portughez la arabi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Vergara a făcut senzaţie şi a atras toate privirile pe stadion. În vârstă de 50 de ani, Sofia Vergara arată fabulos şi îşi ascunde fără probleme vârsta. Sofia Vergara a postat imaginile pe Instagram, acolo unde este urmărită de 28 de milioane de persoane.

Sofia Vergara, apariţie de senzaţie la Al Nassr – PSG

Sofia Vergara este o actriţă de origine columbiano – americană şi a jucat în filme celebre ca The Female Brain”, „Wild Card” sau „Fading Gigolo” .

Reclamă

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după duelul stelar cu Lionel Messi: „Sunt fericit că am revăzut prieteni vechi!”

Cristiano Ronaldo a avut prima reacţie după duelul stelar cu Lionel Messi. Atacantul lui Al-Nassr a marcat două goluri în amicalul cu PSG şi a fost desemnat omul meciului. CR7 a ridicat în picioare fanii prezenţi pe stadionul din Riad. Şi Messi a dat recital şi a deschis scorul încă din minutul 3.

După meciul câştigat de PSG cu 5-4, Ronaldo a transmis a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

Reclamă

Sunt atât de fericit să fiu din nou pe teren şi printre marcatori. De asemenea, sunt fericit că am revăzut prieteni vechi„, a transmis Cristiano Ronaldo pe contul său de Instagram.

Postarea a devenit imediat virală. În primele opt ore a adunat 18 milioane de aprecieri!

Ce scenă incredibilă!”. Așa au caracterizat cei de la PSG, în mediul online, imaginile cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, de dinaintea meciului amical de la Riad.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea meciului de lux din Arabia Saudită, pe tunelul de la vestiare, Cristiano Ronaldo a mers să-i salute pe cele 3 super-jucători din atacul lui PSG. Portughezul l-a salutat prima oară pe Neymar, apoi a dat mâna cu Kylian Mbappe și a încheiat cu marele său rival, Lionel Messi.

Ronaldo și Messi s-au îmbrățișat și și-au urat baftă, în timp ce zâmbeau. Imaginile care nu s-au văzut inițial la TV au făcut rapid înconjurul lumii, după meciul din Arabia Saudită. Cristiano s-a îmbrăţişat şi cu Kylian Mbappe.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
Vezi toate știrile