Închide meniul

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după duelul stelar cu Lionel Messi: „Sunt fericit că am revăzut prieteni vechi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2023, 8:45 / Actualizat: 20 ianuarie 2023, 11:18

Reclamă
Cristiano Ronaldo, prima reacţie după duelul stelar cu Lionel Messi: „Sunt fericit că am revăzut prieteni vechi!

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după duelul stelar cu Lionel Messi

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, după amicalul de la Riad / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a avut prima reacţie după duelul stelar cu Lionel Messi. Atacantul lui Al-Nassr a marcat două goluri în amicalul cu PSG şi a fost desemnat omul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 a ridicat în picioare fanii prezenţi pe stadionul din Riad. Şi Messi a dat recital şi a deschis scorul încă din minutul 3.

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după duelul stelar cu Lionel Messi

După meciul câştigat de PSG cu 5-4, Ronaldo a transmis a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

Sunt atât de fericit să fiu din nou pe teren şi printre marcatori. De asemenea, sunt fericit că am revăzut prieteni vechi„, a transmis Cristiano Ronaldo pe contul său de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4
View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Postarea a devenit imediat virală. În primele opt ore a adunat 18 milioane de aprecieri!

Ce scenă incredibilă!”. Așa au caracterizat cei de la PSG, în mediul online, imaginile cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, de dinaintea meciului amical de la Riad.

Reclamă

Înaintea meciului de lux din Arabia Saudită, pe tunelul de la vestiare, Cristiano Ronaldo a mers să-i salute pe cele 3 super-jucători din atacul lui PSG. Portughezul l-a salutat prima oară pe Neymar, apoi a dat mâna cu Kylian Mbappe și a încheiat cu marele său rival, Lionel Messi.

Ronaldo și Messi s-au îmbrățișat și și-au urat baftă, în timp ce zâmbeau. Imaginile care nu s-au văzut inițial la TV au făcut rapid înconjurul lumii, după meciul din Arabia Saudită. Cristiano s-a îmbrăţişat şi cu Kylian Mbappe.

Ce scenă incredibilă! Mulțumim, Riad!”, a scris PSG, pe contul de Twitter.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi s-au întâlnit apoi și pe teren, la centrul terenului, și s-au salutat înaintea fluierului de start.

Cristiano Ronaldo, „dublă” superbă în duelul stelar cu Lionel Messi

Cristiano Ronaldo a marcat o „dublă” de vis în duelul stelar cu Lionel Messi. Cei doi s-au întâlnit în amicalul de vis dintre Al-Hilal & Al-Nassr și PSG, de la Riad. Messi a deschis scorul în minutul 3, iar CR7 a restabilit egalitatea în minutul 34, din penalty.

Ronaldo a fost făcut K.O. de Keylor Navas, la o centrare expediată de gazde în careul lui PSG.

Portarul parizienilor a încercat să respingă, dar a ratat mingea și l-a lovit în plină figură pe Cristiano Ronaldo. Starul lusitan sărise în încercarea de a relua cu capul în plasă, dar a fost oprit neregulamentar de Navas.

Ronaldo s-a prăbușit pe gazon, ca după un croșeu din ringul de box. Portughezul s-a ridicat după câteva momente, însă nu fără consecințe. Ochiul lui Cristiano s-a umflat imediat, mai ales în zona pometelui. Arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri fără să stea pe gânduri.

Chiar dacă era amețit în urma loviturii încasate, Cristiano Ronaldo și-a asumat responsabilitatea și a transformat penalty-ul. CR7 l-a învins pe Keylor Navas cu un șut puternic.

PSG a preluat din nou avantajul pe tabelă în minutul 43, cu o reluare elegantă a lui Marquinhos, după assist-ul splendid al lui Kylian Mbappe.

Apoi, în minutul 45+6, Cristiano Ronaldo a ieșit din nou la rampă. Portughezul a profitat de o gafă uluitoare a prietenului Sergio Ramos. Fundașul lui PSG a dat pe lângă minge în propriul careu, iar Ronaldo a interceptat și a trimis în plasă.

Cupa Franţei, în AntenaPLAY

Se anunţă show total în Cupa Franţei, competiţie transmisă în exclusivitate de AntenaPLAY. Show-ul începe cu Marseille – Rennes, vineri, 20 ianuarie, de la 22.10.

Spectacolul fotbalistic se va încheia, luni, de la ora 21.45, cu partida în care super-starurile de la PSG anunţă un show total. PSG încă nu şi-a aflat adversara din turul 2 al Cupei Franţei. În total, numai puţin de 9 partide vor fi în direct şi în exclusivitate în AntenaPLAY. Programul complet este AICI.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:12

FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă ești mai tare antrenor!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și