Închide meniul
VIDEO

„Ce scenă incredibilă!”. Imaginile cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi care au făcut înconjurul lumii. Ce nu s-a văzut la TV

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 ianuarie 2023, 23:44 / Actualizat: 20 ianuarie 2023, 11:19

„Ce scenă incredibilă!. Imaginile cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi care au făcut înconjurul lumii. Ce nu s-a văzut la TV

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo s-au duelat în meciul amical de la Riad

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo s-au duelat în meciul amical de la Riad / Twitter

„Ce scenă incredibilă!”. Așa au caracterizat cei de la PSG, în mediul online, imaginile cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, de dinaintea meciului amical de la Riad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a învins joi seară, cu 5-4, selecționata starurilor de la Al-Hilal și Al-Nassr. A fost primul meci al lui Ronaldo după transferul la Al-Nassr.

„Ce scenă incredibilă!”. Imaginile cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi care au făcut înconjurul lumii

Zeci de mii de oameni au luat cu asalt stadionul din Riad pentru a vedea live posibilul ultim duel dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Înaintea meciului de lux din Arabia Saudită, pe tunelul de la vestiare, Cristiano Ronaldo a mers să-i salute pe cele 3 super-jucători din atacul lui PSG. Portughezul l-a salutat prima oară pe Neymar, apoi a dat mâna cu Kylian Mbappe și a încheiat cu marele său rival, Lionel Messi.

Ronaldo și Messi s-au îmbrățișat și și-au urat baftă, în timp ce zâmbeau. Imaginile care nu s-au văzut inițial la TV au făcut rapid înconjurul lumii, după meciul din Arabia Saudită.

Reclamă

„Ce scenă incredibilă! Mulțumim, Riad!”, a scris PSG, pe contul de Twitter.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi s-au întâlnit apoi și pe teren, la centrul terenului, și s-au salutat înaintea fluierului de start.

Reclamă 4 / 0/3

Cine a fost votat omul meciului după super-duelul Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo, din Arabia Saudită

S-a aflat cine a fost votat omul meciului după super-duelul Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo, din Arabia Saudită. Starul portughez a marcat două goluri în partida amicală de la Riad, dintre PSG și selecționata starurilor de la Al-Hilal și Al-Nassr, câștigată de parizieni cu 5-4.

Ronaldo a avut o prestație excelentă la primul său meci după transferul la Al-Nassr și a fost răsplătit pe măsură.

Atacantul lusitan a fost desemnat omul meciului, după ce a marcat două goluri și a ridicat în picioare tribunele din Riad.

Cristiano Ronaldo a marcat o dublă contra PSG-ului lui Lionel Messi. Portughezul a fost schimbat în minutul 61 și a fost aplaudat la scenă deschisă de zeci de mii de spectatori.

La rândul său, Lionel Messi a făcut show în amicalul de la Riad. Campionul mondial cu Argentina a dat startul „ploii” de goluri, cu reușita din minutul 3.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, „dublă” superbă în duelul stelar cu Lionel Messi

Cristiano Ronaldo a marcat o „dublă” de vis în duelul stelar cu Lionel Messi. Cei doi s-au întâlnit în amicalul de vis dintre Al-Hilal & Al-Nassr și PSG, de la Riad. Messi a deschis scorul în minutul 3, iar CR7 a restabilit egalitatea în minutul 34, din penalty.

Ronaldo a fost făcut K.O. de Keylor Navas, la o centrare expediată de gazde în careul lui PSG.

Portarul parizienilor a încercat să respingă, dar a ratat mingea și l-a lovit în plină figură pe Cristiano Ronaldo. Starul lusitan sărise în încercarea de a relua cu capul în plasă, dar a fost oprit neregulamentar de Navas.

Ronaldo s-a prăbușit pe gazon, ca după un croșeu din ringul de box. Portughezul s-a ridicat după câteva momente, însă nu fără consecințe. Ochiul lui Cristiano s-a umflat imediat, mai ales în zona pometelui. Arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri fără să stea pe gânduri.

Chiar dacă era amețit în urma loviturii încasate, Cristiano Ronaldo și-a asumat responsabilitatea și a transformat penalty-ul. CR7 l-a învins pe Keylor Navas cu un șut puternic.

PSG a preluat din nou avantajul pe tabelă în minutul 43, cu o reluare elegantă a lui Marquinhos, după assist-ul splendid al lui Kylian Mbappe.

Apoi, în minutul 45+6, Cristiano Ronaldo a ieșit din nou la rampă. Portughezul a profitat de o gafă uluitoare a prietenului Sergio Ramos. Fundașul lui PSG a dat pe lângă minge în propriul careu, iar Ronaldo a interceptat și a trimis în plasă.

Cupa Franţei, în AntenaPLAY

Se anunţă show total în Cupa Franţei, competiţie transmisă în exclusivitate de AntenaPLAY. Show-ul începe cu Marseille – Rennes, vineri, 20 ianuarie, de la 22.10.

Spectacolul fotbalistic se va încheia, luni, de la ora 21.45, cu partida în care super-starurile de la PSG anunţă un show total. PSG încă nu şi-a aflat adversara din turul 2 al Cupei Franţei. În total, numai puţin de 9 partide vor fi în direct şi în exclusivitate în AntenaPLAY. Programul complet este AICI.

Recomandări
  • „Ce scenă incredibilă!”
  • Imaginile cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi care au făcut înconjurul lumii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și