Închide meniul
Foto

Sora lui Mauro Icardi a trecut prin clipe de coşmar: „Sunt sigură că am fost drogată”. Prin ce a trecut când avea 14 ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2023, 12:07

Sora lui Mauro Icardi a trecut prin clipe de coşmar: „Sunt sigură că am fost drogată”. Prin ce a trecut când avea 14 ani

Sora lui Mauro Icardi a trecut prin clipe de coşmar

Ivana Icardi este sora lui Mauro Icardi / Instagram

Sora lui Mauro Icardi a surprins pe toată lumea şi a dezvăluit că a trecut prin clipe de coşmar. Ivana Icardi (27 de ani) a anunţat că, în adolescenţă, i s-au pus droguri în băutură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când aveam 14 ani au încercat să abuzeze de mine„, şi-a început mărturisirile Ivana. Sora atacantului împrumutat de PSG la Galatasaray a vorbit despre cel mai greu moment al vieţii ei.

Sora lui Mauro Icardi a trecut prin clipe de coşmar

Slavă Domnului că nu au abuzat de mine, chiar dacă au făcut o încercarea clară. Au fost oameni care au încercat să pună droguri în sucul unor fetiţe. Era una dintre primele mele ieşiri în oraş şi nu am dat mare atenţie la ceea ce se întâmpla în jurul meu. Eu am fost drogată la o petrecere, iar prietenii mei au trebuit să cheme o ambulanţă.

Nu înţeleg cum pot face asta unii bărbaţi. La un concert Anuel nu mi-am putut explica starea în care mă aflam. Nu am aflat ce s-a întâmplat pentru că nu am mai ajuns la spital, dar sunt sigură că cineva m-a drogat. Au fost bărbaţi care au profitat de situaţie. Trebuie să fii foarte atentă la tot ceea ce faci. Acest lucru mă frustrează foarte mult. Trăim într-o societate în care există o mare lipsă de respect„, a declarat Ivana Icardi pentru Mtmad, citată de golssip.it.

Ivana este acum un cunoscut influencer. Are aproape un milion de urmăritori pe contul ei de Instagram. Argentinianca este însă într-o relaţie tensionată cu fratele ei. Sunt disensiuni în familie. Ivana a susţinut că nu și-a mai văzut fratele de trei ani, când a avut o ultimă discuție aprinsă Wanda Nara.

Reclamă

Când îi vedeam la televizor vorbind despre unitatea dintre frați, cumnata mea plângea și vorbea despre importanța familiei, m-a revoltat. Chiar spui asta?

Chiar înainte de a intra în Big Brother Argentina (n.r. în urmă cu trei ani) am avut o discuție foarte aprinsă cu cumnata mea. Până în prezent, nu îmi este încă clar de ce a fost. Dar a fost o separare totală. Înainte aveam discuții, dar acolo s-a terminat.

De ce trebuie să tac și să sufăr pe dinăuntru? Nu mă mai interesează să implor să am o relație de frate. Fiecare își face viața„, a declarat Ivana în 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Sora lui Icardi a venit cu lămuriri şi luna trecută. A spus, pentru breakinglatest.news, că nu s-a împăcat cu atacantul care are 5 goluri în 7 meciuri din Turcia.

Nu, nu avem nicio relaţie. Înainte de orice, eu spun mereu că îmi ţin uşa deschisă pentru orice membru al familiei mele care are nevoie de spirjin. El nu are nevoie de ajutor dar, dacă mi l-ar cere, aş fi aici„, a spus Ivana.

Recomandări
  • Ivana Icardi este sora lui Mauro Icardi
  • Argentinianca, dezvăluiri uluitoare

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și