Închide meniul
Foto

„Te iubesc, Toxi!” Răsturnare totală de situaţie în divorţul dintre Mauro Icardi şi Wanda Nara

Reclamă

Publicat: 26 septembrie 2022, 17:37

„Te iubesc, Toxi!” Răsturnare totală de situaţie în divorţul dintre Mauro Icardi şi Wanda Nara

Mauro Icardi, mesaj neaşteptat pentru Wanda Nara

Profimedia

Răsturnare totală de situaţie în divorţul dintre Mauro Icardi şi Wanda Nara. Telenovela divorţului dintre Mauro Icardi şi Wanda Nara continuă. La două zile după ce agentul de jucători a anunţat despărţirea de fotbalist, Icardi a postat pe reţelele de socialiazare mai multe mesaje de dragoste pentru soţia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauro Icardi i-a trimis sosţiei sale mai multe mesaje de dragoste. Atacantul de la Galatasaray Istanbul i-a trimis un sărut virtual soţiei sale şi i-a făcut şi o declaraţie de dragoste. Această declaraţie a fost asociată cu o convorbire pe care cei doi au avut-o.

Răsturnare totală de situaţie în divorţul dintre Mauro Icardi şi Wanda Nara

Icardi se află la Istanbul, acolo unde joacă pentru Galatasaray Istanbul, în timp ce Wanda Nara se află la Paris.

“Te iubesc, Toxi”, a fost mesajul lui Icardi pentru Wanda Nara.

Reclamă

Sursa: Instagram Mauro Icardi

Wanda Nara a anunţat că divorţează de Mauro Icardi

Wanda Nara (35 de ani) a anunţat că divorţează de Mauro Icardi (29 de ani), după ce a intermediat transferul atacantului argentinian de la PSG la Galatasaray. Relaţia dintre ei se răcise încă din luna octombrie a anului trecut, când au apărut acuzaţii de infidelitate.

Wanda Nara a cedat şi a recunoscut că nu mai e loc de împăcare. Se anunţă divorţul anului! Întrebată pe Instagram de cât timp este căsătorită cu Icardi, aceasta a avut o reacţie surprinzătoare: „Am fost nouă ani împreună”.

Reclamă 4 / 0/3

Soţia lui Mauro Icardi a venit imediat cu noi lămuriri, potrivit thesun.co.uk. S-a ferit totuşi să ofere detalii despre despărţire.

Este foarte dureros pentru mine să trăiesc acest moment. Însă, având în vedere expunerea mea și speculațiile care apar în mass-media, este mai bine să aflați de la mine. Nu mai am nimic de clarificat și nu am de gând să dau niciun fel de detaliu despre despărțire. Vă rog să înțelegeți, nu doar pentru mine, ci mai ales pentru copiii noștri„, a scris Wanda Nara.

Wanda Nara şi Mauro Icardi s-au căsătorit în 2014 şi au împreună doi copii: Francesca şi Isabella. La partaj rămâne de văzut ce se va întâmpla cu averea celor două staruri. Averea lui Mauro Icardi este estimată la aproximativ 90 de milioane de euro, în timp ce Wanda ar avea bunuri a căror valoare este estimată la 8 milioane de euro. Aceştia au şi mai multe proprietăţi, maşini de lux şi afaceri.

Cu scurt timp înainte să apară mesajul categoric al Wandei, Icardi a negat că ar urma să divorţeze. Făcuse public un mesaj primit de la soţia lui: „Vreau să te îmbrăţişez, dar eşti departe

Nu suntem despărțiți. Ea termină acest angajament de muncă pe care și l-a luat în Argentina și, în câteva zile, o vom avea înapoi acasă. Atât copiilor, cât și mie, ne este foarte dor de ea„, a mai spus el.

Wanda Nara l-a părăsit pe Maxi Lopez

În trecut, Wanda Nara a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe primul ei soț, Maxi Lopez, pentru a începe o relație cu Icardi, dar ea a dezmințit imediat. ”La acel moment, m-am despărțit de Maxi Lopez, după care m-am întors în Argentina. Nu a fost ușor să o iau de la capăt. După aceea l-am cunoscut pe Mauro”, a spus, la acea vreme, Nara.

Wanda Nara și Maxi Lopez au trei copii împreună. Valentino Gaston, Constantino și Benedicto. CU Mauro Icardi, Wanda are două fete: Francesca şi Isabella.

Reclamă
Recomandări
  • Răsturnare totală de situaţie în divorţul dintre Mauro Icardi şi Wanda Nara
  • Ce mesaj i-a dat atacantul de la Galatasaray soţiei sale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și