Închide meniul
Video

Sorin Cârțu sărbătorește oltenește Crăciunul! De ce nu mai vrea să meargă la munte

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 decembrie 2023, 21:41

Sorin Cârțu sărbătorește oltenește Crăciunul

Sorin Cârțu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Sorin Cârțu sărbătorește oltenește Crăciunul! Fostul mare jucător al Universității Craiova a dezvăluit că nu mai merge la munte de sărbători, după ce a trăit de 1 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De Ziua Națională a României, fostul mare jucător a mers la munte alături de copii și nepoți, dar traficul până în Poiana Brașov l-a șocat pe Cârțu.

„Pe 1 decembrie m-am dus cu copiii la Poiană. Vai de capul meu, ce aglomerație. E nebunie. Așa ceva nu mi-a fost dat să văd. Culmea e că am și rezistat la nervii mei. De la Bran, la Rucăr, trei ore”, a declarat Sorin Cârțu, pentru Antena Sport.

Sorin Cârțu iubește marea și soarele și a dezvăluit și că Dubai se numără printre locurile sale favorite pentru vacanțe, dar are o problemă cu avionul:

„Când merg la Dubai nu e nici foarte departe, deși sunt 4-5 ore de zbor. (n.r. nu are nevoie de pastile) Beau un whiskey pentru a mai atenua din emoții. Știi cum e, dacă pe prima parte ai escală și am băut un whiskey, nu pot să îl beau și pentru al doilea. E greu”, a mai spus Sorin Cârțu.

Reclamă

Legenda Craiovei a spus și de ce nu „aleargă” după cadouri pentru nepoți de Crăciun și a dezvăluit și că mai gătește uneori, chiar dacă soția sa este șefa din bucătărie:

La ziua nepoților dau câte 1000 de euro și gata. Îmi gătesc și eu câteodată, cu creveți, cu ouă.

Sorin Cârțu a făcut-o praf pe Dinamo, după ce „câinii” s-au plâns de arbitraj. Mesajul fostului oficial

După ce a auzit faptul că oficialii celor de la Dinamo s-au plâns de arbitraj, Sorin Cârțu a oferit o declarație în forță. Acesta a menționat faptul că, în opinia sa, clubul din Ștefan cel Mare a făcut mai multe „golăneli” și că reprezentanții clubului merită să „plângă”. Totodată, fostul oficial este de părere că echipa „alb-roșie” era avantajată de arbitrii și în perioada în care acesta era jucător.

Reclamă 4 / 0/3

„Se plânge Dinamo? Păi, la câte golăneli au făcut în viața lor, ăștia trebuie să plângă ani de zile și tot nu-și acoperă necazurile pe care le-au făcut în fotbalul românesc. Așa că nu-i compătimesc. La ce au făcut ei în fotbalul românesc, le trebuie ani mulți de necaz, de patimă, ca să se curețe.

Au făcut și când eram jucător, și când eram antrenor. Câte au făcut și la alte generații dinaintea mea… Nu sunt persoana aceea la care să plângă pe umăr. Dinamo are destule păcate”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și